Λιγκ Καπ Αγγλίας: Με κεκτημένη ταχύτητα Έβερτον και Γουότφορντ

Ολοκληρώνεται ο 2ος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας με τέσσερις αναμετρήσεις.
Hi art

Με τέσσερις αναμετρήσεις, τρεις εκ των οπαίων εμπλέκονται ομάδες που παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ, ολοκληρώνεται ο 2ος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς παράταση. Μόνο στον τελικό αν χρειαστεί θα μεσολαβήσει παράταση.

Ανάλυση

Έβερτον – Ρόδεραμ

Θα μπορούσε πολύ εύκολα η Έβερτον να έχει αρχίσει με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά τα έχει κάνει θάλασσα. Κόντρα στη Γουλβς, παρά το ότι έπαιζε με 10 παίκτες, ισοφαρίστηκε στο τέλος και κόντρα στην Μπόρνμουθ παίζοντας επίσης με 10 παίκτες κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (56’, 66’, 0 – 2), αλλά με το που έμεινε και η Μπόρνμουθ με 10 δέχθηκε δύο τέρματα, δείχνοντας ξεκάθαρα δείγματα έλλειψης σοβαρότητας. Αναμένονται αλλαγές, αλλά μην φανταστεί κανείς ότι δεν υπάρχει ποιότητα. Τιμωρημένοι Γιαγκέλκα, Ριτσάρλισον, τραυματίας ο στόπερ Κιν, ανέτοιμος ο Σνάιντερλιν. Αναμένεται το ντεμπούτο των Αντρέ Γκόμες, Μίνα, Μπερνάρντ. Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόδεραμ που επικράτησε 1 – 0 της Μίγλουολ, δείχνοντας ότι θα δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στην Τσάμπιονσιπ. Αναμένονται πολλές αλλαγές για τη Ρόδεραμ, αφού προέχει ξεκάθαρα ο στόχος του πρωταθλήματος.

Θα γίνουν κι άλλες εκπλήξεις στο Λιγκ Καπ Αγγλίας;  

Χαμηλό το 1 & Over 2,5. Επιλέγουμε το Over 3,5, καθώς οι νέοι της Έβερτον θα θέλουν να δείξουν πράγματα προκειμένου να χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας.

Ρέντινγκ – Γουότφορντ

Παραμένει χωρίς νίκη η Ρέντινγκ, αλλά δείχνει μια κάποια αντίδραση, αφού πήρε σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της Άστον Βίλα με 1 – 1. Το γκολ της ισοφάρισης το πέτυχε στο 93’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάλντοκ. Βέβαια, στάθηκε πολύ τυχερή σε όλο το υπόλοιπο ματς από το γεγονός ότι δεν δέχθηκε περισσότερα γκολ και βρισκόταν μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του αγώνα. Παραμένει στην τελευταία θέση της Τσάμπιονσιπ και υπάρχει προβληματισμός. Θα γίνουν αλλαγές, αφού το παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι οριακό. Εκπληκτική από την άλλη πλευρά η Γουότφορντ, έχοντας φτάσει το 3/3 στην Πρέμιερ Λιγκ. Τελευταία νίκη αυτή στην Κρίσταλ Πάλας με 2 – 1, αν και στα τελευταία λεπτά ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε την ισοφάριση στην πίεση των φιλοξενούμενων. Έτσι είναι στην κορυφή μαζί με Τότεναμ και Λίβερπουλ. Θα γίνουν αλλαγές, αλλά υπάρχουν ποιοτικές λύσεις που θα έχουν και έξτρα κίνητρο.

Θα πάμε με το διπλό. Η Ρέντινγκ έχει το μυαλό στο ματς με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και η Γουότφορντ έχει κεκτημένη ταχύτητα.

Σε ενδιαφέρει