Αυστρία: Δοκιμασία για την Αούστρια Βιέννης

Δύσκολη δοκιμασία για την Αούστρια Βιέννης που θέλει όμως το 2/2 στην αρχή του πρωταθλήματος.
unnamed file

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, με το ματς της Αούστρια Βιέννης στην έδρα της ΒΑΚ Πέλετς να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

Ανάλυση

ΒΑΚ Πέλετς – Αούστρια Βιέννης

Κακή αρχή για τη ΒΑΚ Πέλετς, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τη Σαντκ Πόλτεν με 4 – 3 εκτός έδρας. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2 – 0, το ανέτρεψε μέχρι το 59’ σε 2 – 3, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο επήλθε πλήρης κατάρρευση και δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα σε μία ομάδα που είναι ανταγωνίστρια για τη μάχη της παραμονής. Το άγχος και την πίεση στην Αούστρια έριξε ο προπονητής, Ίλτσερ, λέγοντας ότι η Αούστρια είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου.

Θα μπορέσει να παραμείνει… αλάνθαστη η Αούστρια Βιέννης; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σχετικά άνετη και εύκολη νίκη για την Αούστρια κόντρα στη Βάκερ (2 – 1) και πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Ήταν το πρώτο ματς μετά την ανακαίνιση του γηπέδου της. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισε και γύρισε το παιχνίδι μέχρι το 52’, φτάνοντας τελικά σε μια άνετη νίκη. Μέχρι το τέλος του αγώνα είχε δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι. Αλλαγές θα κάνει ο προπονητής, αλλά όχι πολλές όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας. Έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πάμε με το διπλό που είναι και σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Λίντσερ – Σεν Πόλτεν

Εξαιρετική στην Ευρώπη η Λίντσερ καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Λίλεστρομ, αλλά στο πρωτάθλημα γνώρισε, μάλλον αναμενόμενη ήττα, στην έδρα της Σάλτσμπουργκ με 3 – 1. Το θέμα βέβαια δεν ήταν η ήττα, αλλά η κακή εμφάνιση, καθώς στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη στο 3 – 0. Προέρχεται από δεύτερη νίκη κόντρα στη Λίλεστρομ με 2 – 1 στη Νορβηγία και πλέον στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League θα διασταυρωθεί με την Μπεσίκτας.

Έπειτα από εκπληκτικό ματς, η Σεν Πόλτεν κατάφερε να επικρατήσει της ΒΑΚ Πέλετς με 4 – 3. Έβγαλε τρομερό χαρακτήρα όταν ήταν πίσω στο σκορ με 3 – 2, αλά στο 88’ και το 92’ πέτυχε τα γκολ της νίκης. Στα ευχάριστα τα δύο γκολ του Γκάρτλερ που είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα. Στόχο τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας έθεσε ο προπονητής της ομάδας, που παρουσιάστηκε τουλάχιστον ρεαλιστής.

Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν για την ισοπαλία κόντρα σε μια καλύτερη, αλλά ταλαιπωρημένη ομάδα που είχε και ταξίδι. Ρίσκο με Under που δεν συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της ομάδας.

Σε ενδιαφέρει