Σλίγκο Ρόβερς – Γουότερφορντ: Εχθροί με το γκολ

Μόλις μία αναμέτρηση στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ιρλανδίας, με τη Γουότερφορντ να έχει εκτός έδρας αποστολή με κινδύνους κόντρα στη Σλίγκο Ρόβερς.
fcdbd z

Με μία αναμέτρηση συνεχίζεται η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιρλανδίας, με τη Γουότερφορντ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σλίγκο Ρόβερς, με τους φιλοξενούμενους να προβληματίζουν μακριά από το σπίτι τους.

Τα προγνωστικά μου

Σλίγκο Ρόβερς – Γουότερφορντ: Under 2,5 (1.65)

Ανάλυση

Υπάρχει ζωή στη Σλίγκο Ρόβερς που κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με σχεδόν ισοπεδωτική εμφάνιση, επικράτησε της Σεντ Πάτρικς εκτός έδρας (0 – 3) και έδειξε ότι είναι σε ένα σχετικά καλό… φεγγάρι, αλλά πάντα παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της. Η χθεσινή νίκη της Λίμερικ τη βάζει σε πίεση, αλλά αυτό είναι κάτι σχετικό, αφού μετά το αποψινό ματς, θα έχει πάλι έναν αγώνα λιγότερο. Φυσικά, δεν τίθεται ζήτημα για το στόχο της σεζόν, αφού αυτός είναι η αποφυγή του υποβιβασμού με κάθε τρόπο. Στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Νεοφώτιστη – νεοφώτιστη η Γουότερφορντ, αλλά είναι στην 3η θέση, παρά το γεγονός ότι κάνει μια κοιλιά στην απόδοσή της. Στους τελευταίους 10 αγώνες έχει μόλις τρεις νίκες και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από την εκτός έδρας συμπεριφορά τους, καθώς έχει να νικήσει μακριά από το σπίτι της, από τις 30 Απριλίου. Μάλιστα, στα τρία τελευταία δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει. Κόντρα στην τελευταία – με διαφορά μάλιστα 9 πόντων – Μπρέι έμεινε στο 0 – 0 με το πρόσημό να είναι ξεκάθαρα αρνητικό. Σε κάθε περίπτωση, έχει μαξιλαράκι τεσσάρων βαθμών από τη Σάμροκ Ρόβερς που είναι 4η με τέσσερις βαθμούς διαφορά.

Εκτίμηση

Η Σλίγκο όταν σκοράρει εντός έδρας, η μέρα αυτή γιορτάζεται ως επίσημη γιορτή. Είναι η ίδια γιορτή όταν σκοράρει εκτός η Γουότερφορντ. Βάσει αυτών δεν υπάρχει τρόπος να «σπάσει» το Under 2,5. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν ακόμα περισσότερο, υπάρχει και το Under 1,5

Σε ενδιαφέρει