MLS: Πιάνει κορυφή το Ντάλας

Με νίκη απόψε το Ντάλας ανεβαίνει -έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας μαζί με την Σπόρτινγκ Κάνσας.
dallas

H Mινεσότα υποδέχεται απόψε το Ντάλας στο μοναδικό ματς της ημέρας για το MLS. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που πείθουν περισσότερο με τις εμφανίσεις τους μέχρι τώρα.

Τα προγνωστικά μου

Μινεσότα – Ντάλας : 2 (2,14)

Ανάλυση

Από την ήττα με 3-2 στην έδρα του Κολοράντο προέρχεται η Μινεσότα, δείχνοντας πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην άμυνα, καθώς στα δύο τελευταία της ματς έχει δειχτεί συνολικά επτά τέρματα! Την περασμένη αγωνιστική, πάντως, η ομάδα του Χιθ ήταν ανταγωνιστική, χωρίς βέβαια να μπορεί να διατηρήσει το προβάδισμα που είχε μέχρι το 65′ και τελικά μέ ένα γκολ στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα και πλέον πολύ δύσκολα θα τερματίσει σε θέση που οδηγεί στα play off. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο τιμωρημένος Ιμπάρα, ο διεθνής αμυντικός Κάλβο και οι τραυματίες Λάμπσον, Μπερτς, Φίνλεϊ, Μολινό και Κρόνιν.

Από την άλλη μεριά, το Ντάλας γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς, πραγματοποιώντας παράλληλα κακή εμφάνιση. Η ομάδα του Παρέχα, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 27′ (το σκορ στο 1-0), δεν κατάφερε να δημιουργήσει τίποτα καλό στο παιχνίδι και αντί για αυτό δέχτηκε άλλα δύο τέρματα για το τελικό 3-0. Αυτή, πάντως, ήταν η πρώτη ήττα για το Ντάλας μετά από επτά αγωνιστικές, παραμένοντας στην δεύτερη θέση της Δυτικής περιφέρειας και σήμερα έχει την ευκιαρία -έστω και προσωρινά- να πιάσει στην κορυφή την Σπόρτινγκ Κάνσας. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο αμυντικός Ρέτο Ζίγκλερ, ενώ δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Ριβς, ο μέσος Μοσκέρα και ο φορ Κολμάν.

Εκτίμηση

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται το Ντάλας, ενώ είναι και η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο. Το διπλό έχει νόημα και αξίζει. 2

Σε ενδιαφέρει