Σαν Μαρτίν – Σαρμιέντο: Κρίνεται το εισιτήριο της ανόδου

Σαν Μαρτίν και Σαρμιέντο συγκρούονται στον τελικό των play – off ανόδου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα από το σκορ του πρώτου αγώνα.
Σαν Μαρτίν – Σαρμιέντο: Κρίνεται το εισιτήριο της ανόδου

Δεύτερος τελικός ανάμεσα στη Σαν Μαρτίν και τη Σαρμιέντο για τα play – off ανόδου στην κορυφαία κατηγορία της Αργεντινής. Το πρώτο εισιτήριο έχει πάρει ήδη ως πρωταθλήτρια η Αλντοσιβί. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι η Σαρμιέντο επικράτησε 1 – 0 εντός έδρας, ωστόσο εν όψει του δεύτερου παιχνιδιού, πρώτον δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και δεύτερον εφόσον το άθροισμα των γκολ στα δύο παιχνίδια είναι ίδιο, τότε ΔΕΝ υπάρχει παράταση, αλλά απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Σαν Μαρτίν – Σαρμιέντο: 1 (2.22)

Ανάλυση

Μέχρι το πρώτο ματς στα τελικά των play – off ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει, αφού σκόραρε σε ματς που έδειχναν χαμένα, ακόμα και στο 90’. Ωστόσο, η Σαν Μαρτίν λύγισε στον πρώτο αγώνα στην έδρα της Σαρμιέντο, καθώς υπέστη την ήττα με 1 – 0. Δέχθηκε το γκολ από το σημείο του πέναλτι, αλλά όχι κόντρα στη ροή του αγώνα, ενώ ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν θέλησε να πάρει πολλά ρίσκα για να ισοφαρίσει, γνωρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο ματς τη στιγμή μάλιστα που δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά, η Σαρμιέντο πέτυχε την πρώτη της νίκη στα play – off εντός έδρας και μάλιστα την πιο κρίσιμη στιγμή. Ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της στο πρώτο ημίχρονο και απόλυτα δίκαια άνοιξε το σκορ, έστω και από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο στο δεύτερο μέρος προτίμησε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, παρά να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Κάπως έτσι δόθηκε το ραντεβού για τη δεύτερη αναμέτρηση.

Ένα παιχνίδι, μία σεζόν για τη Σαν Μαρτίν και τη Σαρμιέντο! Ποιος θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο ανόδου στην κορυφαία κατηγορία; 

Κρίσιμο στοιχεί της αναμέτρησης είναι η έδρα της Σαν Μαρτίν, καθώς θεωρείται και είναι από τις πιο «καυτές» στην κατηγορία. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε μόλις μία ήττα (5 – 6 – 1) και υπάρχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, βάσει του ρεπορτάζ, ότι μπορεί να ανατραπεί το σκορ του πρώτου αγώνα. Περίπου 20.000 οπαδοί των γηπεδούχων αναμένεται να δημιουργήσουν μια πολύ δυνατή ατμόσφαιρα για την ομάδα τους. Περίπου 2.000 οπαδούς αναμένεται να έχει και η Σαρμιέντο.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών οι δύο ομάδες.

Εκτίμηση

Μέσα στη σεζόν η Σαν Μαρτίν έδειξε καλύτερα στοιχεία ως ομάδα σε σχέση με τη Σαρμιέντο, που είχε ως στόχο την απευθείας άνοδο. Απόψε θα έχει και τη δύναμη της έδρας. Για αυτό σε απόδοση άνω των δύο μονάδων έχει νόημα να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Σε ενδιαφέρει