Ελσίνκι – Σεϊναγιόεν: Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι και τα…γκολ

Με μία αναμέτρηση συνεχίζεται σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα του φινλανδικού πρωταθλήματος.
Ελσίνκι – Σεϊναγιόεν: Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι και τα…γκολ

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ελσίνκι υποδέχεται τη Σεϊναγιόεν και θέλει νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή.

Τα προγνωστικά μου

Ελσίνκι – Σεϊναγιόεν: 1 & OVER 2.5 (2.04)

Ανάλυση

Η Ελσίνκι μετά την ήττα στον τελικό του κυπέλλου τρέχει ένα νικηφόρο σερί που την έχει φέρει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι έχουν συνολικά έξι over 2.5 στα τελευταία δέκα παιχνίδια, ενώ με αντίπαλο τη  Σεϊναγιόεν διατηρούν εξαιρετική παράδοση. Στα αγωνιστικά εκτός μάχης για τους πρωτευουσιάνους ο τιμωρημένος αμυντικός Ομπιλόρ.

Θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η Ελσίνκι ή θα της κάνει τη «ζημιά» η Σεϊναγιόεν;

Η Σεϊναγιόεν δεν έχει νικήσει στην έδρα της Ελσίνκι και μετρά οκτώ under 2.5 σε εννιά ματς. Βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και δεν κατάφερε να νικήσει ούτε μετά την αλλαγή προπονητή (έφερε 1-1 με την Μάριεχαμν). Στα αγωνιστικά έχει αμφίβολους του Ντορμάν, Χάτακα και Μουστόε, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του καλό μέσου Κλίνγκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Εκτίμηση

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας δείχνει ότι έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό και αν πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεϊναγιόεν. Πάντως, το ματς λόγω του επιθετικού στιλ παιχνιδιού των γηπεδούχων είναι πολύ πιθανό να ανοίξει και γι’ αυτό θα επιλέξω τον «άσο» & το OVER 2.5.

Σε ενδιαφέρει