Ρόδεραμ – Σκάνθορπ: Όλα για όλα για την πρόκριση

Ρεβάνς του 2ου ημιτελικού των πλέι οφ ανόδου της Λιγκ 1 Αγγλίας. Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2.
rotherham

Σημειωτέον ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Έτσι σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο θα διεξαχθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει τη Σριούσμπερι στον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Τα προγνωστικά μου

Ρόδεραμ – Σκάνθορπ: OVER 2,5 (2.12)

Ανάλυση

Η Ρόδεραμ αν και προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Σκάνθορπ, τελικά ισοφαρίστηκε, ενώ σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πιο τυχεροί ίσως και να έχανε το παιχνίδι. Πάντως, έπαιξε το γνωστό επιθετικό της ποδόσφαιρο κάτι που λογικά θα πράξει και σήμερα. Η ομάδα του Γιορκσάιρ μετρά οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα εντός έδρας, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα με αντίπαλο τη Σκάνθορπ σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Στα αγωνιστικά, ο προπονητής των γηπεδούχων δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Πότερ και Πρόκτορ.

Ρόδεραμ και Σκάνθορπ «κονταροχτυπιούνται» για την άνοδο στη Τσάμπιονσιπ. Ποια θα πάρει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό; 

Η Σκάνθορπ στο πρώτο ματς τα έδωσε όλα αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε και δοκάρι, ωστόσο το τελικό 2-2 την αφήνει σήμερα να παλεύει για την πρόκριση μέσα στην έδρα της αντιπάλου. Πάντως, τα «σκαθάρια» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς «τρέχουν» ένα αήττητο σερί εδώ και 9 αγωνιστικές. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων ωστόσο «πονοκεφαλιάζει» με τον βασικό γκολκίπερ Γκιλκς, ο οποίος τραυματίστηκε επιπόλαια στο πρώτο παιχνίδι. Αν δεν καταφέρει να αποθεραπευτεί έγκαιρα θα τον αντικαταστήσει ο Ρόι Γουότσον, κάτι που συνέβη εξάλλου και στα τελευταία 28 λεπτά του πρώτου αγώνα. Επιπλέον εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι Μάργκετς και Γουίλιαμς.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρόδεραμ (4-4-2)

Ρόντακ

Μάτοκ

Γουντ

Αγιαγί

Εμάνουελ

Τέιλορ

Φολκς

Πάλμερ

Γουίλιαμς

Σμιθ

Μπολ

Σκάνθορπ (4-4-1-1)

Γουότσον

Τάουνσεντ

Γουάλας

Μακάρντλ

Κλαρκ

Γέιτς

Όγιο

Μόρις

Χολμς

Αντελακούν

Τόνεϊ

Εκτίμηση

Παρά το άγχος που θα υπάρχει το ισχυρό κίνητρο περιμένω να δώσει έξτρα ώθηση έτσι ώστε οι επιθετικοί να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα. Άλλωστε και στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι δημιουργούν εύκολα ευκαιρίες και αμφότερες έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Γι’ αυτό θα επιλέξω το OVER 2,5 γκολ προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.

Σε ενδιαφέρει