Α’ Σουηδίας: ΑΙΚ και Κάλμαρ τον πρώτο λόγο

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος.
Α’ Σουηδίας: ΑΙΚ και Κάλμαρ τον πρώτο λόγο

Ο πιο σημαντικός αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην πρωτεύουσα όπου η ΑΙΚ αντιμετωπίζει την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος, Έστερσουντ.

Ανάλυση

ΑΙΚ Στοκχόλμης – Έστερσουντ

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΙΚ Στοκχόλμης, ενώ στην έδρα της έχει το απόλυτο (4 στα 4). Η ΑΙΚ φέτος διακρίνεται για την αμυντική της σταθερότητα και χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές έχει δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα. Η Έστερσουντ από την άλλη έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και γι’ αυτό έχει χαμηλή συγκομιδή βαθμών. Η πρόσφατη παράδοση εξάλλου είναι με το μέρος των γηπεδούχων κι έτσι θα επιλέξω τον «άσο».

Σε ποιο ματς του σουηδικού πρωταθλήματος θα σκάσει η «μπόμπα»;

Χάκεν – Έλφσμποργκ

Αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που δεν έχουν βρει ακόμη τα πατήματά τους. Η Χάκεν πάντως στο γήπεδό της τουλάχιστον παρουσιάζει σοβαρό πρόσωπο και γι΄αυτό σε τρεις αγώνες έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η Έλφσμποργκ αντίθετα απογοητεύει όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Εξάλλου, τη μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα την έχει πάρει μακριά από το γήπεδό της. Έτσι, θα πάω με το OVER 2,5 γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

Κάλμαρ – Σίριους

Η Κάλμαρ κάνει καλή πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα και στην έδρα της παραμένει αήττητη έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ. Απέναντι στην ουραγό Σίριους έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε έχουν μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ σε τέσσερις εξόδους έχουν υποστεί τρεις ήττες. Επιπλέον η Σίριους σήμερα θα έχει σημαντικές απουσίες βασικών παικτών στην αμυντική και μεσαία γραμμή και κατά συνέπεια θα επιλέξω τον «άσο»: 1.

Σε ενδιαφέρει