Α’ Νορβηγίας: Ανιση μάχη με τρελό ρυθμό

Ασταμάτητη η Ρόζενμποργκ το τελευταίο διάστημα. Φουλ επιθετική η Ρανχάιμ, που σκοράρει πολύ εύκολα και έχει άγνοια κινδύνου.
bbdafc db  ec ecbf

Η όγδοη αγωνιστική στην Α’ Νορβηγίας ανοίγει απόψε με την αναμέτρηση της Ρόζενμποργκ κόντρα στη Ρανχάιμ.

Τα προγνωστικά μου

Ρόζενμποργκ – Ρανχάιμ: 1 & Over (1.85)

Ανάλυση

Επτά ματς δίχως ήττα συμπλήρωσε η Ρόζενμποργκ σε όλες τις διοργανώσεις με τελευταία την πεντάρα επί της Στέινκερ στο Κύπελλο. Μόνο από την Σπάρτα Σάρπσμποργκ έχει ηττηθεί στο ξεκίνημα της φετινή σεζόν. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Τέσσερα διαδοχικά no goal. Προσφάτως κατέκτησε και το Σούπερ Καπεπί της Λίλεστρομ. Λείπει ο Αντεγκμπέρνο στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ζεις τη μαγεία του ποδοσφαίρου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Ρανχάιμ έχει μπει καταπληκτικά στη σεζόν μετρώντας έχοντας ρεκόρ 4-1-2. Μάλιστα απέχει μόλις έναν βαθμό από τη δεύτερη θέση και τη σημερινή της αντίπαλο. Μεγάλο της όπλο η επίθεση. Δεν διστάζει να παίξει ελεύθερα και να ρισκάρει. Από τις επτά αγωνιστικές έχει δεχτεί γκολ στις έξι. Στο Κύπελλο προκρίθηκε  εις βάρος της Ορκλα με 3-1 εκτός. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-2 με τη Βαλερένγκα.

Εκτίμηση

Ανιση θεωρητικά μάχη, με τη Ρόζενμποργκ να έχει πάρει φόρα και να έχει ξεμπουκώσει για τα καλά. Η Ρανχάιμ δεν είναι από τις ομάδες που κλείνονται. Θα προσπαθήσει να το διασκεδάσει μετατρέποντας σε ροντέο την αναμέτρηση. Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν λίγο καιρό σε φιλικό και η Ρόζενμποργκ επιβλήθηκε με 2-1. Μονόδρομος το combo άσου και over.

Σε ενδιαφέρει