Α’ Σουηδίας: Βλέπει κορυφή η Χάμαρμπι

Μόνο νίκη θέλει η Χάμαρμπι για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας την ΑΪΚ Στοκχόλμης να βλέπει την πλάτη της.
estersud

Δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα για την 7η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας.

Ανάλυση

Χάμαρμπι – Σούντσβαλ

Σε εκπληκτική κατάσταση η Χάμαρμπι που αρνείται οποιαδήποτε μορφή γκέλας. Επικράτησε και της Τζουργκάρντεν με 2 – 1, παρά το γεγονός ότι το ματς πήγε να της στραβώσει, αφού ισοφαρίστηκε στο 77’ , αλλά ανέκτησε το προβάδισμα και κατέκτησε τη νίκη στο 92’. Από την άλλη μεριά, η Σούντσβαλ είναι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση, αφού επικράτησε και της Έλφσμποργκ με 2 – 1. Έτσι παρέμεινε αήττητη για ακόμα μία αγωνιστική, αλλά τα τέσσερα από τα πέντε ματς ήταν εντός έδρας. Οι δύο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ.

Μάχη μεταξύ αήττητων στη Σουηδία. Ποια θα παραμείνει μετά και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Έστερσουντ – Νόρκεπινγκ

Επιστροφή στις πολύ καλές εμφανίσεις για την Έστερσουντ καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Μπρομαποϊκάρνα με 4 – 0. Δείχνει σιγά – σιγά να στροφάρει, κάτι για το οποίο δείχνει σίγουρος και ο προπονητής της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του που εντυπωσίασε στο Europa League, θα είναι πολύ καλύτερη.

Ήττα για τη Νόρκεπινγκ εντός έδρας από την Τρέλεμποργκ με 2 – 1, παιζοντας όμως με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λάρσον, γιο του Χένρικ, που όταν έπαιζε αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ της χώρας. Γενικότερα, δείχνει ως ομάδα να έχει ταβάνι και με ομάδες ανώτερου επιπέδου δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί.

Η Έστερσουντ έδειξε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Νόρκεπινγκ και παράλληλα ανεβάζει την απόδοσή της. Άσος.

Σε ενδιαφέρει