Ατλέτικο Μ. – Αρσεναλ: Ψάχνει γκολ στη Μαδρίτη

Η Αρσεναλ μετά το εντός έδρας 1-1 του πρώτου αγώνα επιβάλλεται να κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ απόψε στο κατηφορικό Μετροπολιτάνο.
atletico arsenal

Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Αρσεναλ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας με 1-1 οι ομάδες οδηγούνται σε παράταση.

Τα προγνωστικά μου

Ατλέτικο – Αρσεναλ: Goal/Goal (1.92)

Ανάλυση

Εδειξε χαρακτήρα στο Έμιρεϊτς η Ατλέτικο και παρά τις αντιξοότητες και το γεγονός ότι δεν της πήγε καθόλου το παιχνίδι μπόρεσε να αποδράσει με το 1-1. Εμεινε με 10 παίκτες από το δέκατο λεπτό λόγω της αποβολής του Βρσάλικο. Στο 61’ δέχτηκαν το γκολ, αλλά κόντρα στη ροή ο Γκριζμάν κυνηγώντας μια χαμένη φάση μπόρεσε να ισοφαρίσει οχτώ λεπτά πριν το φινάλε. Μετράει 16 νίκες στα 17 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κέρδισε με 1-0 την Αλαβές εκτός έδρας. Πέντε no goal στα έξι τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο Σιμεόνε είναι τιμωρημένος απόψε, αφού αποβλήθηκε στο πρώτο ματς για έντονες διαμαρτυρίες. Λείπουν Βρσάλικο και Χουναφράν. Καθαρό 4-4-2 από τον Αργεντινό τεχνικό με Γκριζμάν και Ντιέγκο Κόστα να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Οι Γκριζμάν, Κόστα, Οζίλ, Λακαζέτ και οι υπόλοιποι μάγοι του ποδοσφαίρου παίζουν στην betshop.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Αρσεναλ έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα προς τον τελικό της Λυών, αφού για 80 λεπτά έπαιξε με παίκτη παραπάνω στον πρώτο ημιτελικό, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λακαζέτ, αλλά φοβήθηκε πολύ στη συνέχεια και το πλήρωσε. Με εναλλακτική ενδεκάδα ο Βνεγκέρ γνώρισε την ήττα από τη Γιουνάιτεντ στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με 2-1 χάρη σε γκολ που δέχτηκε στο 91’. Επτά σερί goal/goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Εξτρα κίνητρο για τον Αλσατό τεχνικό το ότι διανύει την τελευταία σεζόν στον πάγκο της ομάδας  και θέλει να αποχωρήσει από τον πάγκο με το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Λείπει ο φορ Ομπαμεγιάνγκ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Θα ψάξει το γκολ απόψε παίζοντας με 4-3-3 και τους Μικιταριάν, Οζίλ, Λακαζέτ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο (4-4-2)

Ομπλάκ

Τόμας

Χιμένες

Γοδίν

Λούκας

Κόκε

Σαούλ

Γκάμπι

Βιτόλο

Γκριζμάν

Κόστα

Αρσεναλ (4-3-3)

Οσπίνα

Μπεγερίν

Κοσιελνί

Μουστάφι

Μονρεάλ

Τζάκα

Ράμσεϊ

Γουίλσιρ

Οζίλ

Μικιταριάν

Λακαζέτ

Εκτίμηση

Η Ατλέτικο στο σπίτι της δεν χαρίζει κάστανο και δεν υπάρχει περίπτωση να κρυφτεί πίσω από το 1-1 του πρώτου αγώνα. Η Αρσεναλ είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί κάποια στιγμή, αφού ψάχνει απαραιτήτως γκολ στο Μετροπολιτάνο. Εχοντας επτά διαδοχικά goal/goal περιμένω να διευρύνει το σερί της, σε μία αναμέτρηση που όπου κι αν καταλήξει θα περάσει από το 1-1…

Σε ενδιαφέρει