Ρεάλ Μ. – Μπάγερν: Μην υποτιμάς τον Γερμανό

Ξεκάθαρο το προβάδισμα πρόκρισης της Ρεάλ μετά το νικηφόρο 2-1 του Μονάχου, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη γερμανική ψυχή και το πείσμα.
real bayern

Επαναληπτικός ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπάγερν που θα διεξαχθεί στο Μπερναμπέου. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Τα προγνωστικά μου

Ρεάλ – Μπάγερν: Over 11,5 κόρνερ (1.85) / Goal/Goal & Over (1.60)

Ανάλυση

Η Ρεάλ είχε την τύχη με το μέρος της στον πρώτο αγώνα και παρότι περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο κατάφερε να κερδίσει με 2-1 χάρη στα γκολ των Μαρσέλο και Ασένσιο. Ο δεύτερος σκόραρε και πέρσι στους αλησμόνητους προημιτελικούς των δύο ομάδων. Τότε είχε κερδίσει η Ρεάλ με 2-1 πάλι στο Μόναχο, αλλά η Μπάγερν απάντησε με το ίδιο σκορ στο Μπερναμπέου και έστειλε την πρόκριση στην παράταση. Εκεί με δύο γκολ του Ρονάλντο και ένα του Ασένσιο η Ρεάλ πανηγύρισε την σπουδαία πρόκριση. Ο σπουδαίος Πορτογάλος σταρ έχει αντιμετωπίσει την Μπάγερν επτά φορές πετυχαίνοντας εννιά γκολ.  Την βλέπει και αφηνιάζει. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος επιβλήθηκε με 2-1 της Λεγκανές. Εκτο σερί goal/goal και ενδέκατο over στα 12 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τρέχει ένα σερί οχτώ διαδοχικών over. Πλήγμα οι απουσίες των Καρβαχάλ και Ισκο. Θα παραταχθεί με 4-3-3 όπως δείχνουν τα πράγματα έχοντας τους Ασένσιο, Ρονάλντο και Μπενζεμά στην επίθεση.

Ρεάλ – Μπάγερν στο Μπερναμπέου με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Ισχύει για την αγορά “Νικητής Αγώνα” πριν από την έναρξη της αναμέτρησης

Η Μπάγερν έχει καθαρίσει προ πολλού το πρωτάθλημα και οδεύει ολοταχώς για το νταμπλ στη Γερμανία. Με τον Χάινκες στον πάγκο έχει βρει τον καλό της εαυτό, αλλά στην κρίσιμη στιγμή του Τσάμπιονς Λιγκ την πάτησε. Ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Ρεάλ παρότι προηγήθηκε με τον Κίμιχ στο 28’ και είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Τελικά άφησε σε δύο περιπτώσεις ξεκρέμαστη την άμυνα από τον ενθουσιασμό της να σκοράρει και το πλήρωσε. Θέλει να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα, όπου ναι μεν ηττήθηκε με 2-1 στην Αλιάνζ, αλλά στο Μπερναμπέου απάντησε με το ίδιο σκορ. Ελπίζει μόνο να έχει καλύτερο κατάληξη στο φινάλε. Δέκα φορές έχει αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ φάσεις τη Ρεάλ και μποιράζονται από πέντε προκρίσεις. Με αλλαγές καθάρισε την Φρανκφούρτη με 4-1 στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Δώδεκα over στα δεκατρία τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε τα 14 over σε 15 ματς. Τα δέκα εξ αυτών συνοδεύτηκαν από goal/goal. Λείπουν Νόιερ, Κομάν, Ρόμπεν, Μπόατενγκ και Βιδάλ. Δεν αλλάζει το 4-1-4-1 με τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ από τα άκρα της μεσαίας γραμμής θα βγαίνουν ριμπερί και Τιάγκο, ενώ ο Μίλερ θα έρχεται από τον άξονα και θα μετατρέπεται σε δεύτερος φορ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ (4-3-3)

Νάβας

Βάσκεθ

Βαράν

Ράμος

Μαρσέλο

Κροος

Μόντριτς

Κασεμίρο

Ασένσιο

Ρονάλντο

Μπενζεμά

Μπάγερν (4-1-4-1)

Ουλράιχ

Κίμιχ

Χούμελς

Ζιλέ

Αλάμπα

Μαρτίνεθ

Τιάγκο

Μίλερ

Χάμες

Ριμπερί

Λεβαντόφσκι

Εκτίμηση

Σπουδαία μάχη, που όποιος πει πως η Ρεάλ έχει καθαρίσει μετά το υπέρ της 2-1 στο Μόναχο μάλλον δεν ξέρει καλά την Μπάγερν. Το γερμανικό πείσμα και η ψυχή της Μπάγερν μπορεί να την βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Είδαμε εξάλλου στον προηγούμενο γύρο τη Ρεάλ να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά εντός έδρας σε συνθήκες πίεσης. Ξεκάθαρη επιλογή το combo goal/goal και over, αφού οι Γερμανοί πρέπει να βγουν στο ξέφωτο από νωρίς ψάχνοντας δύο γκολ τουλάχιστον. Επίσης έχω την αίσθηση πως η ομάδα του Χάινκες δεν θα χάσει σήμερα. Βασική μου επιλογή πάντως θα είναι το over 11,5 στα κόρνερ, αφού η Ρεάλ βγάζει φέτος 7 κατά μέσο όρο, ενώ η Μπάγερν ένα λιγότερο ανεξαρτήτως έδρας.

Σε ενδιαφέρει