Μίλγουολ – Φούλαμ: Όλα για όλα για την άνοδο

Αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 44ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία.
millwall

Μίλγουολ και Φούλαμ συγκρούονται στο «The Den» με τους γηπεδούχους να διεκδικούν μια θέση στα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι οφ και παλεύουν για την απευθείας άνοδο.

Τα προγνωστικά μου

Μίλγουολ – Φούλαμ: OVER 2,5 (1.73)

Ανάλυση

Τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου. Η Μίγουολ παραμένει αήττητη στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος, ωστόσο ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο φόρμας και ενδεικτικό είναι ότι στα τρία τελευταία στην έδρα τους μετρούν ισάριθμες νίκες με μηδέν γκολ παθητικό. O τεχνικός του συλλόγου Νιλ Χάρις θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το κλασικό 4-4-2. Σημειωτέον ότι ο πιο πρόσφατος «άσος» της Μίλγουολ με αντίπαλο τη Φούλαμ χρονολογείται από το 1982.

Αγώνας με γκολ και εναλλαγές στο σκορ είναι πιθανό να γίνει σήμερα στο Λονδίνο.

Η Φούλαμ σε περίπτωση νίκης σήμερα θα βρεθεί –έστω και προσωρινά- στην 2η προνομιούχο θέση. Παραμένει αήττητη επί 21 ματς πρωταθλήματος (16 νίκες – πέντε ισοπαλίες). Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί με το αγαπημένο σύστημα του προπονητή Γιοκάνοβιτς: 4-3-3. Σημειωτέον ότι στα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια των «Κότατζερς» σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο τέρματα. Επιπλέον ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή παράδοση με αντίπαλο τη Μίγουολ, αφού σε τρία ματς μετρά ισάριθμες νίκες.

Πιθανές ενδεκάδες

Μίλγουολ (4-4-2)

Άρτσερ

Μακλάφιν

Χάτσινσον

Κούπερ

Μέρεντιθ

Γουάλας

Γουίλιαμς

Σαβίλι

Φέργκιουσον

Έλιοτ

Γκρέγκορι

Φούλαμ (4-3-3)

Μπετινέλι

Φρέντερικς

Οντόι

Ρίαμ

Ράφα

Γιόχανσεν

Μακντόναλντ

Νόργουντ

Πιαζόν

Μίτροβιτς

Σεσενιόν

Εκτίμηση

Αμφίρροπος αγώνας ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Η Φούλαμ που διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίες αναμένεται να βρει λύσεις απέναντι στη συμπαγή άμυνα της Μίλγουολ. Ωστόσο και οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα και μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά. Έτσι, σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα της Τσάμπιονσιπ θα επιλέξω το OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει