Νορβηγία: Αφυπνίστηκε η Ρόζενμποργκ και αντεπιτίθεται

Μετά το νωθρό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, η Ρόζενμποργκ ξέσπασε στη Μόλντε και έστειλε το μήνυμα εν όψει της συνέχειας.
edbd b  ab cabed

Η αναμέτρηση της Μπόντο Γκλιμτ κόντρα στη Ρόζενμποργκ είναι αυτή που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νορβηγίας.

Τα προγνωστικά μου

Μπόντο Γκλιμτ – Ρόζενμποργκ: 2 (1.80)

Ανάλυση

Άρχισε με νίκη στην πρεμιέρα η Μπόντο Γκλιμτ κόντρα στη Λίλεστρομ και έμεινε εκεί… Στην εν λόγω αναμέτρηση επικράτησε 3 – 1 πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην περσινή Κυπελλούχο, αλλά όχι μόνο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αλλά από τότε δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Ήττα από την Μπραν (2 – 0), ήττα από τη Χάουγκεσουντ (0 – 3) και ήττα από την Οντ Γκρένλαντ (1 – 0) έχουν συνθέσει μέχρι στιγμής την απογοητευτική της παρουσία και φυσικά διαθέτει τη χειρότερη επίθεση, έχοντας σκοράρει μόλις τρία γκολ, αυτά στην πρεμιέρα. Το μοναδικό θετικό στοιχείο για τους αποψινούς γηπεδούχους αποτελεί το γεγονός ότι η Ρόζενμποργκ έχει να νικήσει στο σπίτι της από το 2009 και ενώ από τότε έχουν μεσολαβήσει 6 αναμετρήσεις στην έδρα της Μπόντο.

 

Η μεγάλη ομάδα της Νορβηγίας είναι εδώ! Όχι μόνο επικράτησε στο ντέρμπι επί της Μόλντε, αλλά τη διέσυρε με 4 – 0, δείχνοντας ότι η περίοδος προσαρμογής στη νέα σεζόν είναι πλέον παρελθόν και είναι έτοιμη να φορτσάρει. Είχε έρθει σε δύσκολη θέση, αφού έπειτα από μόλις 4 αγώνες, έχει μόλις 5 βαθμούς και δεν την έπαιρνε να κάνει κι άλλο στραβό αποτέλεσμα. Καλό νέο ότι ο εκκεντρικός, παικταράς ωστόσο, Μπέντνερ επέστρεψε στα γκολ, σκοράροντας δις, ενώ και ο επίσης ποιοτικός, Σόντερλουντ βρήκε γκολ. Μετά τη χθεσινή νίκης της Μόλντε στο 90’ επί της Λίλεστρομ, η πίεση επανέρχεται στα πόδια της και θέλει οπωσδήποτε τρίποντο.

Εκτίμηση

Δεν έχει περιθώρια η Ρόζενμποργκ Όσες γκέλες έκανε, έκανε. Η παράδοση στην έδρα της Μπόντο δεν είναι ακριβώς θετική, όμως με όσα έδειξε στην αναμέτρηση με τη Μόλντε, μπορεί να αποδράσει με το διπλό.

Σε ενδιαφέρει