Αργεντινή: Το κίνητρο οι φιλοξενούμενοι

Ταγέρες και Σαν Λορέντζο έχουν στην πλευρά τους το κίνητρο, αφού μάχονται για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Απόψε δοκιμάζονται σε Ροζάριο και Μπουένος Άιρερ.
mariano pavone julio buffarini san lorenzo velez sarsfield  euueiipzrbcbbxbcs

Ολοκληρώνεται σήμερα η 23η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής με τους αγώνες Νιούελς – Ταγέρες και Βέλεζ – Σαν Λορέντζο.

Ανάλυση

Νιούελς – Ταγέρες

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Νιούελς στο Τουκουμάν, αλλά έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο. Μόνο μία ήττα στα τέσσερα τελευταία. Βαριά ήττα μεσοβδόμαδα στο Σουνταμερικάνα από την Παραναένσε με 3-0. Δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Προέρχεται από επτά under στα οχτώ τελευταία. Λείπουν Μπερναντέγιο και Ριβέρο. Ο Λεάλ στην κορυφή του 4-2-3-1. Η Ταγέρες μετά το 0-2 από την Ιντεπεντιέντε κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Μπορεί να παραμένει στην πεντάδα, αλλά η έξοδος στο Λιμπερταδόρες δεν θα είναι καθόλου εύκολη με ανάλογες εμφανίσεις. Συμπλήρωσε 12 under στα 14 τελευταία ματς. Υπάρχει μια αναστάτωση στο εσωτερικό της λόγω των δημοσιευμάτων περί αποχώρησης του προπονητή Κουντέλκα στο άμεσο μέλλον. Με 4-3-3 απόψε και του Αραούχο, Ρόχα, Σίλβα στην επίθεση. Το κίνητρο βρίσκεται στην πλευρά των φιλοξενούμενων, αλλά οι δύο κολλητές τους ήττες φοβίζουν. Μακριά…

Βέλεζ – Σαν Λορέντζο

Μετά από ένα εντυπωσιακό ματς η Βέλεζ έμεινε στο 3-3 με την Εστουδιάντες. Ακολούθησε το ματς με την Κολόν, που διεκόπη στο πρώτο ημίχρονο λόγω φωτοβολίδων. Θα συνεχιστεί κεκλεισμένων των θυρών. Τέσσερα σερί goal/goal . Τα τρία εξ αυτών συνοδεύτηκαν από over. Με 4-2-3-1 απόψε και το Σαλίνας αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Η Σαν Λορέντζο παραμένει στην πρώτη τριάδα, αλλά θέλει να παλέψει τουλάχιστον για τη δεύτερη θέση. Απίστευτη ήττα με 5-0 εντός από τη Γοδόι. Ταπεινώθηκε. Το χειρότερο είναι ότι ερχόταν από τρεις κολλητές νίκες με μηδέν παθητικό. Στην πρεμιέρα του Σουνταμερικάνα κέρδισε με 1-0 τη Μινέιρο. Εννιά under στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί και τον Μπλάντι κορυφή. Κόντρα στη Βέλεζε μετράει τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το διπλό με την σχετική κάλυψη στην ισοπαλία. Ελπίζω μόνο να μην δούμε πάλι από την άμυνα των φιλοξενούμενων της αστειότητες της περασμένης αγωνιστικής.

Σε ενδιαφέρει