Αγγλία: Στην τελική ευθεία…

Κορυφώνεται η δράση στις μικρές Αγγλίες, με την άνοδο να κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή και κάθε ματς να είναι τελικός για τους περισσότερους μνηστήρες.
Αγγλία: Στην τελική ευθεία…

Στην 42η αγωνιστική έχει φτάσει η Α’ Αγγλίας και στην 43η η Β’. Πλέον τα κουκιά είναι μετρημένα όσον αφορά την άνοδο και τον υποβιβασμό. Το κίνητρο παίζει μπάλα…

Πιτέρμπορο – Ροτσντέιλ (Α’ Αγγλίας)

Μάχη διαφορετικών στόχων, με την Πιτέρμπορο να ματώνει για να βρεθεί στα πλέι οφ ανόδου και τη Ρότσντέιλ να παίζει για την παραμονή. Σαφέστατα ανώτερη ομάδα η γηπεδούχος και πανίσχυρη εντός έδρας. Η ήττα στην έδρα της Πλίμουθ με 2-1 αποτέλεσε πισωγύρισμα. Μπορούσε την ισοπαλία. Θέλει να ρεφάρει απόψε. Λογικά θα τα καταφέρει. Πέρσι κέρδισε τη Ροτσντέιλ με 3-1. Σε πολύ κακή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι. Βαρύ το 1-4 από τη Γουίγκαν εντός έδρας. Δύσκολα θα αντέξουν στην πίεση. Ασος.

Γουίγκαν – Ρόδεραμ (Α’ Αγγλίας)

Ξεκάθαρο goal/goal το συγκεκριμένο. Μάχη ανόδου. Πρωτοπόρο η Γουίγκαν με τρομερές επιθετικές επιδόσεις και 81 γκολ ενεργητικό σε 40 αγώνες. Δηλαδή σκοράρει δύο γκολ κατά μέσο όρο. Εντυπωσιακό 4-1 στην έδρα της Ροτσντέιλ. Εκανε ότι ήθελε στο χορτάρι. Τέταρτο σερί over. Τα τρία πιο πρόσφατα ήταν goal/goal. Η Ρόδεραμ βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Υπερτερεί έξι βαθμών της πέμπτης Πλίμουθ, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να πάει ψηλότερα. Αρα δεν έχει να χάσει τίποτα απολύτως. Νίκη με 3-2 κόντρα στην Φλίτγουντ. Τρίτο σερί goal/goal. Πέντε over στα επτά τελευταία. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε από τη Γουίγκαν με 3-1. Τρία σερί goal/goal και over έχουν οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο. Πάμε για ακόμα ένα combo.

Λούτον – Κρου (Β’ Αγγλίας)

Η Λούτον βρίσκεται πολύ κοντά στην απευθείας άνοδο, αλλά επιβάλλεται μέχρι τέλους να είναι σοβαρή και τυπική. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 87 γκολ σε 42 αγώνες. Απέχει έξι βαθμούς από την τρίτη Γουίκομ, αλλά έχει ένα ματς παραπάνω και δεν την παίρνει για αστεία. Στο σπίτι της σκοράρει 2,5 γκολ κατά μέσο όρο. Η Κρου εξασφάλισε την παραμονή και παίζει ελεύθερα. Μεγάλο διπλό επί της Μάνσφιλντ με 4-3. Η χαρά του θεατή τα τελευταία παιχνίδια της. Εννιά κολλητά goal/goal και over. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε εντός από τη Λούτον με 2-1. Κάτι ανάλογο περιμένω κι απόψε. Συνδυασμός άσου και over, που αποτελεί πολύ καλή περίπτωση.

Ακρινγκτον – Εξετερ (Β’ Αγγλίας)

Στην κορυφή της κατηγορίας η Ακρινγκτον και με το ενάμισι πόδι στην Α’ Αγγλίας. Τρεις βαθμούς πάνω από τη Λούτον και δύο ματς λιγότερο. Στο +9 από την Τρίτη θέση. Στόχος ο τίτλος του πρωταθλητή. Οριακές οι τελευταίες της νίκες στο 1-0 με Μάνσφιλντ, Νοτς Κάουντι και Κόλτσεστερ. Η Εξετερ έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τη γηπεδούχο, αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση και απέχει από την πολυπόθητη τρίτη μόλις δύο βαθμούς. Χρειάζεται οπωσδήποτε το μπαμ απόψε αν θέλει να ελπίζει σε απευθείας άνοδο. Σημαντικό διπλό επί της Κέμπριτζ με 3-2. Τέσσερα σερί goal/goal και over. Καθαρό 2-0 στον πρώτο γύρο επί της Ακρινγκτον. Εδειξε ότι μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια. Τέσσερα διπλά έχει στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το Χ2. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία.

 

 

Σε ενδιαφέρει