Α’ Ιταλίας: Μάχη στο Μπέργκαμο, G/G στη Σαρδηνία

Με τέσσερις αγώνες ξεκινά σήμερα η 32η στροφή της Serie A. Από αυτούς ξεχωρίζει η σύγκρουση της Αταλάντα με την Ίντερ στο Μπέγκαμο.
Α’ Ιταλίας: Μάχη στο Μπέργκαμο, G/G στη Σαρδηνία

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της σημερινής ημέρας η Κάλιαρι υποδέχεται την Ουντινέζε, η Κιέβο Βερόνα αντιμετωπίζει την Τορίνο, ενώ η Τζένοα κοντράρεται με την Κροτόνε.

Ανάλυση

Κάλιαρι – Ουντινέζε

Αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και παλεύουν για την απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τους Ζοάο Πέντρο και Ντιέγκο Φαρίας, ενώ για την Ουντινέζε εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μπεχράμι. Η Κάλιαρι πάντως στην έδρα της παρουσιάζεται συνήθως ισχυρή και «καίγεται» βαθμούς, αφού βρίσκεται μόλις δύο πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά και η Ουντινέζε είναι ομάδα που σκοράρει και μακριά από το Ούντινε, οπότε θα επιλέξω το G/G και το OVER 2,5 γκολ.

 

Κιέβο Βερόνα – Τορίνο

Η Κιέβο Βερόνα στην έδρα της φέτος έχει 5-5-5 και κόντρα στην Τορίνο χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Τορίνο από την άλλη προέρχεται από επικράτηση εναντίον της Ίντερ, αλλά βαθμολογικά δεν έχει πλέον κάποιο κίνητρο. Γι’ αυτό το λόγο και παρά την καλή πρόσφατη παράδοση της Τορίνο κόντρα στην Κιέβο θα εμπιστευτώ το κίνητρο των γηπεδούχων και θα πάω με τον «άσο».

Τζένοα – Κροτόνε

Η Τζένοα φέτος τα πηγαίνει καλύτερα στα εκτός έδρας ματς παρά όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της. Αυτή τη περίοδο, οι γηπεδούχοι έχουν βρει την απαραίτητη αγωνιστική σταθερότητα και μπορούν να νικήσουν την Κροτόνε. Η τελευταία δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού (ισοβαθμεί στην 18η θέση με τη Σπαλ) αλλά όταν απομακρύνεται από την έδρα της χάνει τη δύναμή της. Θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Μπούντιμιρ, Ναλίνι, Μπενάλι, Σίμιτς και Καπουάνο. Άρα και με βάση τις παραπάνω απουσίες θα επιλέξω τον «άσο» των γηπεδούχων.

Αταλάντα – Ίντερ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Αταλάντα φέτος στην έδρα της είναι αξιόπιστη, ενώ αντίθετα η Ίντερ εκτός είναι ασταθής. ΟΙ γηπεδούχοι ωστόσο θα στερηθούν τις υπηρεσίες πέντε βασικών τους παικτών λόγω τραυματισμών και καρτών. Η Ίντερ από την άλλη προέρχεται από ήττα από την Τορίνο και θέλει νίκη για να κυνηγήσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παραταχθεί με επιθετική τριπλέτα αποτελούμενη από τους Ικάρντι, Πέρισιτς και Ραφίνια. Αμφίρροπο ματς και παρά τις σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων θα επιλέξω την ισοπαλία: Χ.

 

Σε ενδιαφέρει