Φούτμπολ Λιγκ: Με Παντέλη η καταδικασμένη Καλλιθέα

Τέλος ο Κορακάκης από τον πάγκο της Καλλιθέας. Νέος τεχνικός από σήμερα ο Νίκος Παντέλης. Μάχη διαφορετικών στόχων στις Σέρρες.
Φούτμπολ Λιγκ: Με Παντέλη η καταδικασμένη Καλλιθέα

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ. Οριακό ματς για Πανσερραϊκό, απογοήτευση στην Καλλιθέα.

Ανάλυση

Πανσερραϊκός – ΑΟΧ Κισσαμικός

Η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται και είναι σκληρή στο στρατόπεδο του Πανσερραϊκού. Μεγάλη νίκη επί της Σπάρτης με 3-1. Βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Εφτά over στα οχτώ τελευταία. Υπάρχουν οικονομικά θέματα και έχουν φέρει προβληματισμό στους παίκτες. Λείπει ο πρώτος σκόρερ Γκούρτσας. Ο Κισσαμικός κέρδισε τη Δόξα με 2-1 και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση. Αυτή αποτελεί το αγωνιστικό του ταβάνι. Στο 5-4-3 το εκτός έδρας ρεκόρ του. Εξι διαδοχικά over συνολικά. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού με 2-0. Απόψε περιμένω ένα σαφέστατα πιο ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και αυξημένες πιθανότητες στο over.

 ΑΕ Καραϊσκάκης – Καλλιθέα

Η ΑΕ Καραϊσκάκης έφυγε από τα Τρίκαλα με το 0-0 και συνεχίζει να μην έχει κανένα απολύτως άγχος. Στόχος ένα όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα. Μάχεται για μια θέση στην πρώτη πεντάδα. Μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία. Τέσσερα σερί no goal. Πανίσχυρη εντός έδρας με ρεκόρ 9-2-2 και τέρματα 22-7. Λείπουν Γυφτόκωστας και Μπεκατώρος. Η Καλλιθέα συμβιβάζεται πλέον με τον υποβιβασμό μετά την απίστευτη ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 4-3. Μάλιστα ο αγώνας ελέγχεται για το αν είναι στημένος λόγω της ανατροπής από 1-3 σε 4-3. Έναν μόλις βαθμό οι φιλοξενούμενοι στα πέντε τελευταία. Τέλος από τον πάγκο ο Κορακάκης. Ο Νίκος Παντέλης πήρε τη θέση του και θα ντεμπουτάρει απόψε. Με τόσα προβλήματα που υπάρχουν στους φιλοξενούμενους θα μου προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αν σπάσει ο άσο. Το 1.30, όμως, δεν έχει καμία αξία στη νίκη των γηπεδούχων. Με αφήνει αμέτοχο η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει