Ανόβερο – Βέρντερ Βρέμης: Η πίεση φέρνει…γκολ!

Με το γειτονικό ντέρμπι του γερμανικού Βορρά Ανόβερο – Βέρντερ Βρέμης ανοίγει σήμερα η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.
Maximilian Eggestein

Το Ανόβερο μετά από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα έχει βρεθεί σε δύσκολη βαθμολογική θέση και χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Τα προγνωστικά μου

Ανόβερο – Βέρντερ Βρέμης: OVER 2,5

Ανάλυση

Το Ανόβερο προέρχεται από πέντε σερί ήττες και πλέον βρίσκεται μόλις έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σημειωτέον ότι  φέτος στην Μπουντεσλίγκα καμία ομάδα έως τώρα δεν έχει υποστεί έξι συνεχόμενες ήττες. Πάντως η ομάδα του Μπραϊτενράιτερ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ενδεικτικό είναι ότι έχει να νικήσει εντός έδρας από τις 10 Φεβρουαρίου (2-1 τη Φραϊμπουργκ). Στα αγωνιστικά εκτός μάχης για τους γηπεδούχους λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί οι: Άντον, Τζόναθας, Φελίπε, Χούμπνερ, Μάγιερ και Πριμπ.

 

Η Βέρντερ Βρέμης από την άλλη βρίσκεται σε φουλ φόρμα και παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγώνες. Μάλιστα αναμένεται να παραταχθεί με τον Μαξ Κρούζε στην επίθεση, ο οποίος στην άνετη νίκη του πρώτου γύρου επί του Ανόβερου σημείωσε τρία τέρματα κάνοντας πάρτι με την άμυνα των αντιπάλων. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μοϊσαντέρ, αλλά και των Τσέτερερ, Μπάρτλς, Γκόντορφ, Μανέ, Άιλερς, Γιόχανσον και Αουγκούστινσον.

Πιθανές ενδεκάδες

Ανόβερο (3-4-3)

Τσόουνερ

Σοργκ

Ζάνε

Έλετζ

Κορμπ

Φόσουμ

Μπάκαλτζ

Σβέγκλερ

Ορτζόλεκ

Κλάους

Φούλκρουγκ

Βέρντερ Βρέμης (4-3-3)

Παβλένκα

Γκεμπρεσελασιέ

Βέλκοβιτς

Λάνγκαμπ

Φρίντλ

Μ. Εγκενστάιν

Μπαργκφρέντε

Ντιλέινι

Μπελφοντίλ

Κρούζε

Γιουνούζοβιτς

Εκτίμηση

Ματς το οποίο ενδέχεται να «ανοίξει» όσον αφορά το σκορ ειδικά αν επιτευχθεί ένα γκολ πριν από το πρώτο εικοσάλεπτο. Πρόκειται για δύο ομάδες οι οποίες είναι επιθετικές, ενώ ενδεικτικό είναι ότι τα τελευταία τέσσερα ματς της Βέρντερ στο πρωτάθλημα είχαν ως αποτέλεσμα OVER 2,5. Στους γηπεδούχους πάντως υπάρχει μεγάλη πίεση για τη νίκη και αυτό ενδέχεται να τους επηρεάσει. Με την προσδοκία ότι αυτή η επίδραση θα είναι θετική επιλέγουμε τα γκολ και το OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει