Ιντεπεντιέντε – Σαν Λορέντζο: ‘Κλάσικο’ για το Λιμπερταδόρες

Μεγάλη μάχη στο Μπουένος Άιρες για την πεντάδα.
independiente vs san lorenzo

Το ντέρμπι (εξ αναβολής) Ιντεπεντιέντε – Σαν Λορέντζο διεξάγεται απόψε στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής και αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη της πεντάδας. Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν και οι δύο ομάδες.

Τα προγνωστικά μου

Ιντεπεντιέντε – Σαν Λορέντζο : 2-3 goals (2,00)

Aνάλυση

H εντός έδρας από την Ατλέτικο Τουκουμάν με (0-2) απομάκρυνε το όνειρο του τίτλου για την Ιντεπεντιέντε. Το ματς χάθηκε στο πρώτο μέρος, όπου οι παίκτες του Χόλαν θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει πάνω από ένα γκολ, αλλά τελικά σπατάλησαν όλες τις ευκαιρίες τους. Στην επανάληψη μπήκαν μουδιασμένοι και μόλις δέχτηκαν το γκολ στο 54′ αγχώθηκαν και δε μπόρεσαν ποτέ να αντιδράσουν, ενώ στο 80′ ήρθε το τέλος με το δεύτερο γκολ. Πλέον, έμεινε στο -14 από την κορυφή και ο αυτό που θα κυνηγήσει από εδώ και πέρα είναι η πεντάδα για το Λιμπερταδόρες. Πλήγμα με τον τραυματισμό του μεσοεπιθετικού, ενώ θα απουσιάσει ο εξτρέμ Μενέντες. Τουλάχιστον, επιστρέφει στην αποστολή ο φορ Μαρτίνες. Γιγλιότι και Ρομέρο θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

 

Από το σημαντικό διπλό επί της Λανούς (0-2) προέρχεται η Σαν Λορέντζο, σπάζοντας μια αρνητική παράδοση 14 χρόνων. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη, όμως ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή της στο 43′. Στην επανάληψη προσπάθησε να διατηρήσει το προβάδισμα και στο 81′ έκανε to 2-0 και πήρε το τρίποντο, το οποίο της δίνει το προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Λιμπερταδόρες, καθώς η νίκη της Μπόκα στο ντέρμπι κορυφής την έθεσε πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Χάνει το σημερινό ματς ο χαφ Μπελούσι και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απώλεια για τον κόουτς Μπιάζιο. Ρενιέρο και Μπλάντι θα ξεκινήσουν στην επίθεση των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

Ιντεπεντιέντε (4-4-2)

Καμπάνια
Μπούστος
Φράνκο
Φιγάλ
Σάντσες Μίνιο
Βερόν
Ντομίνγκο
Ροντρίγκες
Μπενίτες
Γιγλιότι
Σ. Ρομέρο

Σαν Λορέντζο (4-4-2)

Ναβάρο
Ντίας
Κολοτσίνι
Καρούσο
Ρόχας
Μογιάνο
Πίρις ντα Μότα
Μπάριος
Μπότα
Ρενιέρο
Μπλάντι

Eκτίμηση

Κρίσιμο ματς για την πεντάδα. Με διαφορετικές ψυχολογίες έρχονται οι δύο ομάδες, όμως το “κλάσικο” θα είναι κατά βάση κλειστό. Πάμε με το λογικό εύρος τερμάτων. 2-3 goals

Σε ενδιαφέρει