Ρεν – Μονακό: Το μυαλό στην επίθεση

Με φουλ επιθετικές διαθέσεις παρατάσσονται στα παιχνίδια τους Ρεν και Μονακό έχοντας σερί μεταξύ τους over.
noticia normal

Εξ αναβολής αναμέτρηση στο Ροαζόν ανάμεσα στη Ρεν, που παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη και τη Μονακό, που προσπαθεί να εξασφαλίσει μια ώρα αρχύτερα τη δεύτερη θέση.

Τα προγνωστικά μου

Ρεν – Μονακό: Over (1.80)

Ανάλυση

Η Ρεν παραμένει μία από τις πιο επιθετικογενείς ομάδες της κατηγορίας και μάχεται για την πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Αυτή την στιγμή ισοβαθμεί με Μονπελιέ και Νις. Στον τελευταίο της αγώνα επιβλήθηκε της Μπορντό με 2-0. Συμπλήρωσε έξι ματς αήττητη. Τα πέντε εξ αυτών είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Λείπει ο βασικός ακραίος αμυντικός Τραορέ. Θα παίξει με 4-2-3-1. Στην κορυφή ο Σακό και από πίσω θα κινούνται Μπουριγκό, Σαρ και Καζρί.

 

Η Μονακό παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση που αποτελεί και το αγωνιστικό της ταβάνι. Η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν χάνεται. Ηττήθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ από την Παρί με το βαρύ 3-0. Πάει κι αυτός ο τίτλος. Οχτώ σερί over ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μπαλντέ και Μουτίνιο απουσιάζουν. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε της Ρεν με 2-1. Θα παραταχθεί με ένα καθαρό 4-4-2 και τους Γιόβετιτς – Φαλκάο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεν (4-2-3-1)

Κουμπέκ

Ντανζέ

Μπενσεμπάινι

Γκανιόν

Μπαλ

Σλικί

Αντρέ

Μπουριγκό

Σαρ

Καζρί

Σακό

Μονακό (4-4-2)

Σούμπασιτς

Σιντιμπέ

Ζέμερσον

Γκλικ

Ζορζ

Λεμάρ

Τίλεμανς

Φαμπίνιο

Λοπεζ

Γιόβετιτς

Φαλκάο

Εκτίμηση

Τέσσερα σερί over μετράνε μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Η Ρεν σκοράρει πολύ εύκολα στο σπίτι της. Η Μονακό θέλει να χρυσώσει το χάπι μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ. Αυξημένες πιθανότητες συγκεντρώνει το over, σε ένα ματς που ξεκινάει από… 1-1!

 

Σε ενδιαφέρει