Α’ Γερμανίας: Στήνουν πάρτι οι επιθέσεις

Με τις άμυνες να έχουν διακοσμητικό ρόλο το τελευταίο διάστημα Μάιντζ και Γκλάντμπαχ συγκρούονται σε ένα παραδοσιακό ροντέο. Πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο πραγματοποιεί η Βέρντερ, αλλά η Φρανκφούρτη ζει το όνειρό της.
Α’ Γερμανίας: Στήνουν πάρτι οι επιθέσεις

Πέφτει η αυλαία απόψε στην 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα σε Βρέμη και Μάιντζ, σε δύο πολύ οριακές συγκρούσεις.

Βέρντερ – Φρανκφούρτη

Κλασική Βέρντερ. Ακριβώς όπως την περσινή σεζόν. Τραγική στο πρώτο μισό, πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο. Ανετο 3-1 επί της Αουγκσμπουργκ. Πέμπτη νίκη στα τελευταία οχτώ. Ακόμα δεν έχει σωθεί μαθηματικά, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει στην ουσία. Τρέχει ένα σερί τριών διαδοχικών goal/goal και over. Παίζει φουλ επιθετικά και με άγνοια κινδύνου. Λείπει ο φορ Μπάρτελς. Δεν αλλάζει το 4-3-3 με Γιουνούζοβιτς, Ράσιτσα και Κρούζε στην επίθεση.  Η Φρανκφούρτη με τη σειρά της συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία και τα όνειρα εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν τα καταφέρει θα είναι μία από τις μεγαλύτερες υπερβάσεις στην ιστορία της. Στο ρελαντί 3-0 της Μάιντζ. Εβγαλε πείσμα μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ με 3-2 στις καθυστερήσεις. Ρεκόρ 6-3-4 εκτός έδρας. Με νίκη επιστρέφει στην πολυπόθητη τετράδα. Πέντε over στα επτά τελευταία. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε με 2-1. Βλέποντας το over να προσφέρεται σε τόσο υψηλά επίπεδα δεν μπορώ να πω όχι, ορμώμενος από την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων.

 

Μάιντζ – Γκλάντμπαχ

Η μάχη της επιβίωσης καλά κρατεί για τη Μάιντζ, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένη που ακόμα παραμένει ζωντανή. Παίζει χάλια, χάνει διαρκώς και ευτυχώς για την ίδια που χάνουν και οι υπόλοιποι μνηστήρες. Κόντρα στην Φρανκφούρτη δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και το βαρύ 0-3 ήρθε δικαιολογημένα. Τρία ματς χωρίς να σκοράρει. Χαρακτήρα τελικού η σημερινή μάχη. Εχει ξεμείνει από τερματοφύλακες, αφού λείπουν οι Μίλερ και Τσέντλερ. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Αντλερ, που είναι και ο μόνος που απέμεινε υγιής. Μία νίκη, μία ήττα και δύο ισοπαλίες έχει εντός κόντρα στην Γκλάντμπαχ τα τελευταία χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι δεν προλαβαίνουν την εξάδα και το έχουν ρίξει στην επίθεση. Εντυπωσιακό 3-3 κόντρα στη Χοφενχάιμ. Τρεις φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά ισάριθμες ισοφάρισαν με το 3-3 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις. Επτά γκολ έχουν δεχτεί στην τελευταία τριάδα αγώνων τους. Επτά ήττες στις 13 φετινές τους εξόδους. Στον πρώτο γύρο κόλλησαν στο 1-1 με τη Μάιντζ. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με Ράφαελ και Στιντλ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Ματς που αναμένεται να έχει γρήγορο ρυθμό λόγω της αμυντικής ανυπαρξίας των δύο ομάδων. Οι επιθέσεις θεωρώ δεδομένο ότι θα βρουν πολλά κενά να δράσουν. Απομένει να μπει η μπάλα στο πλεκτό. Over.

Σε ενδιαφέρει