Τιτανομαχία στην Allianz Arena

Το κλασικό ντέρμπι της Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ δεσπόζει στο πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα αυτή την αγωνιστική.
Τιτανομαχία στην Allianz Arena

 Η Μπάγερν Μονάχου έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα Γερμανίας και την Τρίτη κοντράρεται στο «Σάντες Πιθχουάν» με τη Σεβίλλη για τους «8» του Champions League. Οι «Βαυαροί» θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Νόιερ, Βιδάλ και Μπερνάτ, ενώ ο Γιουπ Χάικνες αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1, τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης και τους Ριμπερί, Μίλερ και Ρόμπεν να απειλούν από τη μεσαία γραμμή. Οι πρωτοπόροι της Μπουντεσλίγκα παραμένουν αήττητοί στην έδρα τους.Στον πρώτο γύρο η Μπάγερν νίκησε με 3-1, ενώ ο Ντόρτμουντ έχει σκοράρει στις τελευταίες εννιά επισκέψεις της στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Από την άλλη μεριά η Ντόρτμουντ αγνοεί την ήττα στις τελευταίες 6 εξόδους της φέτος ο μόνος στόχος που της έχει απομείνει είναι να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τραυματιών Ρόις και Καγκάβα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού Τόπρακ.  Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν με 4-3-3 και αναμένεται να έχουν τους Μπατσουγί-Σούρλε και Γκέτζε στην επίθεση.Προκειται για δύο φουλ επιθετικές ομάδες και ως εκ τούτου μπορούν να επιβεβαιώσουν τόσο το G/G όσο και το OVER 3,5. 

 

Σε ενδιαφέρει