Μονακό – Λιλ: Βαρύ το κλίμα στους φιλοξενούμενους

Μετά την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μονπελιέ.
Μονακό – Λιλ: Βαρύ το κλίμα στους φιλοξενούμενους

Με την αναμέτρηση Μονακό – Λιλ ανοίγει απόψε η αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1 στη Γαλλία. Πλώρη για τη δεύτερη θέση έχουν βάλει οι γηπεδούχοι, ενώ το κλίμα στους φιλοξενούμενους έχει βαρύνει αρκετά, μετά και την επίθεση μερίδας οπαδών προς τους παίκτες, μετά το τέλος του εντός έδρας ματς με τη Μονπελιέ.

Τα προγνωστικά μου

Μονακό – Λιλ : GG (1,97)

Ανάλυση

Μπορεί η Μονακό να έπαιζε χωρίς τον ηγέτη Φαλκάο στη σύνθεσή της, όμως δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην έδρα του Στρασβούργου, απ’ όπου πέρασε με το τελικό 3-1. Έτσι, οι Μονεγάσκοι παραμένουν στη δεύτερη θέση, με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την τρίτη Μαρσέιγ και η μάχη θα είναι μεγάλη μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφεύγει την ήττα εδώ και 14 σερί αγωνιστικές και αυτός είναι ένας λόγος για να χαμογελάει ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος για σήμερα θα έχει πλήρη αποστολή να διαχειριστεί, καθώς οι Φαλκάο και Μπενάλιο επιστρέφουν μετά τον τραυματισμό τους. Ο Κολομβιανός φορ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας τους Μπαλντέ και Ρόνι Λόπες στα άκρα, ενώ ο Λεμάρ λίγο πιο πίσω θα μοιράζει το παιχνίδι.

 

Από τη μεριά της, η Λιλ έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Μονπελιέ την περασμένη αγωνιστική, ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της, οι οποίοι μετά το σφύριγμα της λήξης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας στο κυνήγι τους παίκτες. Το κλίμα στην ομάδα Γκαλτιέ έχει βαρύνει πολύ, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση, όμως υπάρχουν πολλές ελπίδες σωτηρίας, καθώς η γραμμή του υποβιβασμού απέχει μόλις ένα πόντο. Εξαιρετικά δύσκολο είναι το σημερινό ματς για τους φιλοξενούμενους, όμως είναι υποχρεωμένοι πλέον να κυνηγήσουν οποιοδήποτε βαθμό. Εκτός θα μείνει ο φορ Ελ Γκάζι, ενώ επιστρέφουν οι αμυντικοί Ιέ και Μαλκουί. Μοναφικός προωθημένος θα είναι ο Μοτιμπά, στο 4-5-1 του Γκαλτιέ.

Πιθανές ενδεκάδες

Μονακό (4-2-3-1)

Σούμπασιτς
Σιντιμπέ
Γκλικ
Ζέμερσον
Ράτζι
Μουτίνιο
Ταβάρες
Μπαλντέ
Λεμάρ
Ρόνι Λόπες
Φαλκάο

Λιλ (5-4-1)

Μενιάν
Μαλκουί
Σουμαορό
Αμαντού
Αλόνσο
Μπαλό-Τουρέ
Πεπέ
Μπενζιά
Μαΐα
Αραούζο
Μοτιμπά

Σε ενδιαφέρει