Λοκομοτίβ Μ. – Ατλέτικο: Μόνο με… θαύμα

To 3-0 υπέρ των Ισπανών δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Ρώσους.
Λοκομοτίβ Μ. – Ατλέτικο: Μόνο με… θαύμα

Η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται σήμερα την Ατλέτικο στη ρεβάνς του 3-0 της Μαδρίτης. Αυτό το σκορ έχει σχεδόν δώσει την πρόκριση στους Ισπανούς και μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να τα καταφέρουν οι Ρώσοι.

Τα προγνωστικά μου

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο : GG (2,20)

Ανάλυση

Όπως και να ‘χει, η αποστολή που είχε η Λοκομοτίβ Μόσχας στη Μαδρίτη ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Όμως, δεν περίμενε κανείς ότι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων θα αποτυπωνόταν στο 3-0 υπέρ των Ισπανών. Τώρα η ομάδα του Σέμιν έχει ένα μεγάλο σκόπελο να προσπεράσει, οπότε θα βγει να παίξει επιθετικά και ό,τι καταφέρει. Στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη της επί της Ούραλ με 2-0 εκτός έδρας επανέφερε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στο +8 και όλα δείχνουν πως αν συνεχίσει έτσι δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την κατάκτηση του τίτλου. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνει ο βασικός γκολκίπερ Γκιγιέρμε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του εξτρέμ Φαρφάν, του χαφ Ιγκνατίεφ και του φορ Άρι. Αν ο τελευταίος δεν τα καταφέρει, τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Έντερ, έχοντας πίσω του την τριάδα των Αλ. Μίραντσουκ, Φερνάντες, και Αντ. Μίραντσουκ.

Με το… μαξιλαράκι προστασίας που της δίνει το 3-0 του πρώτου ματς πηγαίνει στη Μόσχα η Ατλέτικο, η οποία αν και έπαιξε χωρίς τον Όμπλακ επικράτησε σχετικά άνετα. Στο πρωτάθλημα, ο Σλοβένος κίπερ επέστρεψε στο 3-0 επί της Θέλτα, αποτέλεσμα που κράτησε τους “ροχιμπλάνκος” στη δεύτερη θέση και το -8 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Πλέον, όλο το βάρος θα πέσει στην Ευρώπη, αφού είναι και ο μόνο δρόμος για να κατακτήσει κάποιο τίτλο τη φετινή σεζόν η ομάδα του Σιμεόνε. Ο Αργεντινός κόουτς προτίμησε να αφήσει εκτός τους επιθετικούς Ντιέγκο Κόστα και Γκαμεϊρό, ενώ αμφίβολος είναι ξανά ο Όμπλακ, ο οποίος έχασε την τελευταία προπόνηση. Εκτός παραμένει ο τραυματίας στόπερ Σάβιτς. Κορέα και Τόρες θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

Λοκομοτίβ Μόσχας (4-2-3-1)

Μεντβέντεφ
Ιγκνατίεφ
Κρκβέλια
Τσόρλουκα
Ρίμπους
Κολομέιτσεφ (Φαρφάν)
Ιγκ. Ντενίσοφ
Αλ. Μίραντσουκ
Φερνάντες
Αντ. Μίραντσουκ
Άρι (Έντερ)

Ατλέτικο (4-4-2)

Βέρνερ
Χουανφράν
Γκοδίν
Λούκας
Φιλίπε Λουίς
Βιτόλο
Γκάμπι
Τόμας
Κόκε
Κορέα
Τόρες

Εκτίμηση

Δε μένει κάτι άλλο στη Λοκομοτίβ από το να βγει από την αρχή μπροστά και όπου της βγει. Ένα γκολ πιστεύω μπορεί να το πετύχει. Η Ατλέτικο έχει την ποιότητα, βέβαια, να αντιδράσει. GG

Σε ενδιαφέρει