Ανόρθωση – Απόλλων Λεμεσού: Θα τριτώσει το… 1-1;

Οριακή σύγκρουση στη Λάρνακα ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τις δύο ομάδες να έχουν φέρει ήδη δύο φορές φέτος ισοπαλία με 1-1.
ano apollon

Τρεις μέρες πριν τον μεταξύ τους προημιτελικό Κυπέλλου, Ανόρθωση και Απόλλων Λεμεσού συγκρούονται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα προγνωστικά μου

Ανόρθωση – Απ. Λεμεσού: Goal/Goal (1.80)

Ανάλυση

Σε ένα τρομερό ροντέο η Ανόρθωση έμεινε στο 2-2 με την ΑΕΚ Λάρνακας. Αποτέλεσμα δίκαιο σε γενικές γραμμές. Κρατάει τη διαφορά τριών πόντων στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια της έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα. Λείπουν Αρτυματάς και Ντουγκλάο. Επιστρέφουν Σισέ και Καρλίτος που θα βοηθήσουν μεσοεπιθετικά. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 17 γκολ παθητικό.

Ο Απόλλωνας έκανε πλάκα στην ΑΕ επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-1 στο τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού. Αμα βρεθούν σε καλή μέρα οι επιθετικοί του δεν έχει αντίπαλο. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Καταπληκτικός εκτός έδρας με ρεκόρ 8-5-0 και τέρματα 28-6. Σημαντική η απώλεια του φορ Σαρδινέρο απόψε, αλλά υπάρχουν λύσεις. Στην κανονική περίοδο έμεινε στο 1-1 τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας με την Ανόρθωση.

Εκτίμηση

Μεγάλο βαθμολογικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που επιθετικά στάζουν… μέλι. Ηδη φέτος έχουν φέρει δύο 1-1. Ελπίζω να τριτώσει απόψε προσφέροντάς μας ακόμα ένα αμφίσκορο.

Σε ενδιαφέρει