Λάτσιο – Ντιναμό Κιέβου: Ψάχνουν απαντήσεις οι Ρωμαίοι

Παίζοντας με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή της απόψε, η Λάτσιο υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου που δεν πατάει καθόλου καλά στα πόδια της.
lazio dynamokiyv

Στο Ολίμπικο της Ρώμης συγκρούονται η Λάτσιο με τη Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στο Κίεβο.

Τα προγνωστικά μου

Λάτσιο – Ντιναμό Κιέβου: 1 & Over 1,5 (1.70)

Ανάλυση

Σε ένα εντελώς οριακό ματς η Λάτσιο ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γιουβέντους με 1-0 στη Ρώμη δεχόμενη το γκολ της ήττας στο 93’. Υπάρχει απογοήτευση στο εσωτερικό του συλλόγου, αφού άξιε την ισοπαλία. Στόχος η τρίτη θέση στο Καμπιονάτο. Απέχει έναν βαθμό από αυτή. Πατατράκ και στο Κύπελλο, όπου αποκλείστηκε από τη Μίλαν. Στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ξεπέρασε την Στεάουα χάνοντας 1-0 στη Ρουμανία και κάνοντας πλάκα στη ρεβάνς με 5-1. Τρία goal/goal στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Λείπουν Μάρουσιτς και Κάσερες. Ο Ινζάγκι θα προβεί σε 3-4 αλλαγές φρεσκαρίσματος αφήνοντας εκτός Φράι, Λουίς Αλμπέρτο, Λούλιτς και Παρόλο. Πάντως το σχήμα παραμένει άκρως ανταγωνιστικό παίζοντας με 3-5-2 και επιθετικό δίδυμο τους Αντερσον και Ιμόμπιλε.

 

Η Ντιναμό Κιέβου δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα πριν τη χειμερινή διακοπή. Από καθαρή τύχη ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ. Ηταν χειρότερη στα 180 λεπτά, αλλά προκρίθηκε στο όριο με 1-1 στο ΟΑΚΑ και 0-0 στο Κίεβο. Νίκη στο πρωτάθλημα με 3-2 επί της Ζόρια χάρη σε γκολ του Κετζιόρα στο 92’. Πάλι δεν ενθουσίασε. Εξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σαχτάρ. Τρέχει και δεν φτάνει. Σοβαρά τα αγωνιστικά προβλήματα απόψε, αφού απουσιάζουν Μποκανί, Βέρμπιτς, Ροτάν, Σιντόρτσουκ και ο κίπερ Μπουσάν. Τέσσερα goal/goal στα έξι τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 έχοντας αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Μοράες.

Πιθανές ενδεκάδες

Λάτσιο (3-5-2)

Στρακόσα

Μπστός

Γουάλας

Φελίπε

Μπάστα

Μούρζια

Λέιβα

Μιλίνκοβιτς

Λουκάκου

Αντερσον

Ιμόμπιλε

Ντιναμό Κ. (4-2-3-1)

Μπόικο

Μορόζιουκ

Χατσερίντι

Καντάρ

Πίβαριτς

Μπουγιάλσκι

Σεπέλφ

Γκονζάλες

Τσιγκάνκοφ

Γκαρμάς

Μοράες

Εκτίμηση

Η Λάτσιο έχει πεισμώσει από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις, όπως έκανε και κόντρα στην Στεάουα. Η Ντιναμό βρίσκεται εμφανώς εκτός φόρμας, ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα και δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των Ρωμαίων. Ο άσος βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και αποκτά μια κάποια αξία σε συνδυασμό με το over 1,5.

Σε ενδιαφέρει