Mίντλεσμπρο – Λιντς: Τα… ρέστα τους για την εξάδα

Θα τα δώσουν όλα και οι δύο για να μη χάσουν το... τρένο των play off.
Mίντλεσμπρο – Λιντς: Τα… ρέστα τους για την εξάδα

Mε την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Λιντς ξεκινάει απόψε η 35η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Μέχρι πρότινως υπήρχε μια περίπτωση αναβολής του παιχνιδιού, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, όμως τελικά θα διεξαχθεί κανονικά. Κρίσιμη είναι η αναμέτρηση και για τις δύο στην προσπάθεια που κάνουν για να προλάβουν τα play off ανόδου.

Τα προγνωστικά μου

Μίντλεσμπρο – Λιντς : GG (2,05)

Ανάλυση

Από το θεαματικό ντέρμπι κόντρα στη Σάντερλαντ, το οποίο έληξε 3-3, προέρχεται η Μίντλεσμπρο. Στο 96′ ήρθε δυστυχώς για την ομάδα του Πούλις η ισοφάριση για τη γηπεδούχο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο που θα την έφερνε ακόμα πιο κοντά στην εξάδα. Κανονικά διαθέσιμος θα είναι ο εξτρέμ Τραορέ που είχε δει κόκκινη κάρτα, όμως έγινε ένσταση που κερδίθηκε, ενώ αμφίβολος είναι ο χαφ Λίντμπιτερ. Εκτός συνεχίζουν ο φορ Γκεστέντ και ο μπακ Φάμπιο. Από τη μεριά της, η Λιντς, προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Μπρέντφορντ και αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο από την Boxing Day. Έτσι, γύρισαν τα χαμόγελα στην ομάδα του Χεκινγκμπότομ, η οποία βρίσκεται στο -6 από τις θέσεις των play off και σήμερα παίζει τα ρέστα της για αυτόν το στόχο. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνει τελικά ο επιθετικός χαφ Ερνάντεζ, όπως και ο εξτρέμ Ρουφ, ενώ επιστρέφει ο μέσος Φόρσοου για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

 

Εκτίμηση

Ματς με πολλή ένταση και πάθος περιμένω απόψε, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη και την εξάδα. Αυτό το γεγονός μπορεί να φέρει το αμφίσκορο που κυμαίνεται σε αποδόσεις διπλασιασμού. GG

Σε ενδιαφέρει