Τσάμπιονσιπ Αγγλίας: Γυρίζει τον διακόπτη η Ρέντινγκ

Δείχνει σημάδια αντίδρασης η Ρέντινγκ που υποδέχεται την κουρασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μάχη παραμονής ανάμεσα σε Χαλ και Μπάρνσλεϊ.
r v derby Barrow action

Δύο αναμετρήσεις περιέχει το σημερινό πρόγραμμα της Τσάμπιονσιπ σε KC Στέιντιουμ και Μαντέσκι, όπου αναμένεται να πέσουν κορμιά.

Χαλ – Μπάρνσλεϊ

Σπουδαία νίκη για τη Χαλ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0. Εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία και το βάρος της φανέλας της με αποτέλεσμα να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ντίκο πέτυχε το γκολ στο 55’. Οδήγησε το ματς στα όρια του ενός γκολ. Το ίδιο θέλει να κάνει σε ακόμα έναν τελικό απόψε κόντρα στην Μπάρνσλεϊ. Παραμένει στο πικ της η μάχη διοίκησης και των οπαδών της ομάδας, κάτι που επηρεάζει τους παίκτες. Λείπουν Χένρικσεν και Κόνγκσλεϊ. Η Μπάρνσλεϊ επικράτησε της Μπέρμιγχαμ με 2-0 πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση. Πρώτη νίκη με τον Μοράις στον πάγκο. Βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τη Χαλ και η σημερινή αναμέτρηση έχει χαρακτήρα τελικού. Τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Στη φάση που βρίσκονται οι δύο ομάδες δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο γκέλας. Θα προσεγγίσουν πολύ… σφιχτά την αναμέτρηση και περιμένω να πάει η κλωτσιά σύννεφο. Ως εκ τούτου το under αποκτά αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

 

Ρέντινγκ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Πειστική εμφάνιση για τη Ρέντινγκ, η οποία δεν συνδυάστηκε με νίκη. Εμεινε στο 3-3 με τη Ντέρμπι, σε ένα πολύ εντυπωσιακό ματς. Τουλάχιστον κρατάει την αντίδραση, αφού βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Ο Σταμ προσπαθεί να βρει την ισορροπία στην άμυνα. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal. Η εστία της παρουσιάζεται εδώ και επτά αγώνες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Λείπουν Μακ Σέιν και Σουίφτ. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Χαλ με 1-0 και βρέθηκε εκτός εξάδας. Συνεχίζεται τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Τα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της ήταν no goal. Συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες χωρίς καν να σκοράρει. Ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα απόψε. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε με 2-1 της Ρέντινγκ. Σε ξεκάθαρες αποδόσεις αουτσάιντερ ο άσος, με τη Ρέντινγκ να δείχνει πως γυρίζει τον… διακόπτη την κατάλληλη στιγμή. Με την απαραίτητη κάλυψη τάσσομαι υπέρ της.

Σε ενδιαφέρει