Νις – Λοκομοτίβ Μ.: Φοβού τους Ρώσους

Μπορεί να βρίσκονται εδώ και καιρό μακριά από ανταγωνιστικά ματς, αλλά οι παίκτες της Λοκομοτίβ δηλώνουν αποφασισμένοι για την υπέρβαση κόντρα στη Νις.
Νις – Λοκομοτίβ Μ.: Φοβού τους Ρώσους

Πρώτος αγώνας για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στη Νις και τη Λοκομοτίβ στην Αλιάνζ Ριβιέρα. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στη Ρωσία. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Τα προγνωστικά μου

Νις – Λοκομοτίβ Μ.: Χ2 (1.80)

Ανάλυση

Σε έναν όμιλο με Λάτσιο, Ζούλτε και Φίτεσε οήρε τη δεύτερη θέση πίσω από τους Ιταλούς η Νις και έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση. Μόνο στο ένα από τα έξι παιχνίδια της στην προηγούμενη φάση κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Τρεις κολλητές ήττες στο Σαμπιονά. Πιο πρόσφατη αυτή από τη Ντιζόν με 3-2.Υπάρχει προβληματισμός. Πολλά αμυντικά προβλήματα. Στόχος η πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Λείπουν οι ακραίοι αμυντικοί Μαρσάλ, Σοκέ και Ζαλέ δημιουργώντας σοβαρό θέμα. Θα παραταχθεί με 4-3-3 έχοντας τη μεγάλη της δύναμη στην επιθετική τριπλέτα, που θα αποτελέσουν οι Πλεά, Μπαλοτέλι και Μαξιμίν

Η Λοκομοτίβ μπορεί να βρίσκεται σε απραξία εδώ και καιρό λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος Ρωσίας, αλλά πολύ δύσκολα δείχνε πως θα χάσει τον τίτλο έχοντας οχτώ βαθμούς διαφορά από τη Ζενίτ και δέκα αγωνιστικές να απομένουν. Στο τελευταίο της φιλικό ηττήθηκε με 2-1 από τη Φερενσβάρος. Έπαιξαν πολύ αναπληρωματικοί για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Από τη μέση και μπροστά βγάζει τρομερή ενέργεια με τους Ντενίσοφ, Φερνάντες, Μίρατσουκ, Φαρφάν και Αρί. Στη φάση των ομίλων πήρε εύκολα την πρωτιά αφήνοντας πίσω Κοπεγχάγη, Σέριφ και Ζλιν.

Πιθανές ενδεκάδες

Νις (4-3-3)

Μπενίτεζ

Μπέρνερ

Ντάντε

Σαρ

Κολί

Σερί

Ταμέζε

Μελού

Μαξιμίν

Πλεά

Μπαλοτέλι

Λοκομοτίβ (5-3-2-)

Γκιγιέρμε

Β. Ντενίσοφ

Πεϊτσίνοβιτς

Τσόρλουκα

Κβιρκβέλια

Ιγκάνιτεφ

Ι.Ντενίσοφ

Φερνάντες

Μίραστσουκ

Φαρφάν

Αρί

Εκτίμηση

Ο άσος της Νις έχει ανοδική πορεία και πλέον ξεπερνάει τα επίπεδα του διπλασιασμού. Ακόμα και εκεί δεν αξίζει κόντρα σε μία καλοδουλεμένη μηχανή. Αν δεν υπήρχε η απραγία στους φιλοξενούμενους θα πήγαινα με τα μπούνια στην κόντρα. Τώρα θα κρατήσω μικρό καλάθι.

Σε ενδιαφέρει