Παρτιζάν – Πλζεν: Ψάχνουν τα πατήματά τους

Από αγωνιστική απραξία προέρχονται και οι δύο ομάδες και απόψε θα προσπαθήσουν να βρουν ξανά το ρυθμό τους.
Παρτιζάν – Πλζεν: Ψάχνουν τα πατήματά τους

H Παρτιζάν υποδέχεται απόψε στο Βελιγράδι την Πλζεν για το πρώτο ματς της φάσης των “32” του Europa League. Kαι οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλη περίοδο απραξίας, όμως δεν έχουν άλλη επιλογή από το να προσπαθήσουν να βρουν τα πατήματά τους.

Τα προγνωστικά μου

Παρτιζάν – Πλζεν : GG (1,91)

Ανάλυση

Από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι η Παρτιζάν, καθώς το πρωτάθλημα της βρίσκεται σε διακοπή, ενω ξεκινάει ξανά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Στο τελευταίο της ματς, η ομάδα του Τζούκιτς έφερε 1-1 εντός έδρας στι ντέρμπι κορυφής με τον Ερυθρό Αστέρα, μένοντας έτσι στο -8 από την κορυφή. Στο Γιουρόπα Λιγκ, οι Σέρβοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι από όμιλο με αντιπάλους τις Ντιναμό Κιέβου, Γιουνγκ Μπόις και Σκεντερμπρέου. Στο διάστημα της διακοπής δόθηκαν αρκετά φιλικά, με πιο πρόσφατο το νικηφόρο 2-1 επί της Σόλιγκορσκ. Ο χαφ Έβερτον Λουίζ μετακινήθηκε στην Σπαλ και το κενό που άφησε αναμένεται να το καλύψει ο Ραντίν. Στη θέση του τιμωρημένου μπακ Μίλετιτς θα αγωνιστεί ο Αντόνοφ. Οζέγκοβιτς και Ταβαμπά θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

Από την άλλη μεριά, η Πλζεν βρίσκεται σε απραξία από τις αρχές του προηγούμενου Δεκέμβρη, με τελευταίο επίσημο ματς το 2-0 επί της Χάποελ Μπιερ Σεβά εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η ομάδα του Βρμπα κάνει… πλάκα, καθώς μετά από 16 ματς βρίσκεται στην κορυφή με 14 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Σλάβια. Στο Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε χαλαρά πρώτη σε έναν όμιλο με Στεάουα, Λουγκάνο και τους Ισραηλινούς. Στη διακοπή δόθηκαν αρκετά φιλικά με πιο πρόσφατο το νικηφόρο 2-1 επί της κινεζικής Γκιτζού. Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο στόπερ Τσισόφσκι, ενώ η αποχώρηση του Ρέζνιεκ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου ανάγκασε τη διοίκηση να φέρει από την Όλομουτς τον Τόμας Τσόρι. Οι Τσέχοι θα παραταχθούν με σχήμα 4-2-3-1, με τον Κρμέντσικ στην κορυφή της επίθεσης και την τριάδα των Πετρζέλα, Κόλαρ και Κόπιτς λίγο πιο πίσω.

Πιθανές ενδεκάδες

Παρτιζάν (4-4-2)

Στοΐκοβιτς
Βουλίσεβιτς
Μίλετιτς
Μίτροβιτς
Αντόνοφ
Γιάνκοβιτς
Γιέβτοβιτς
Ραντίν
Τόσιτς
Οζέγκοβιτς
Ταβαμπά

Πλζεν (4-2-3-1)

Χρούσκα
Λιμπέρσκι
Χάγιεκ
Χέιδα
Ρέζνικ
Χροσόφκσι
Χοράβα
Πετρζέλα
Κόλαρ
Κόπιτς
Κρμέντσικ

Εκτίμηση

Σχεδόν δυόμιση μήνες έχουν να παίξουν επίσημο ματς και οι δύο, όμως δε νομίζω ότι έχουν ξεχάσει να σκοράρουν. Η σημερινή κόντρα έχει μπόλικη ισοπαλία, αλλά αυτή θεωρώ ότι θα έρθει με γκολ. GG

Σε ενδιαφέρει