Α’ Γερμανίας: Ο αποτυχημένος Κορκούτ στην Στουτγάρδη

Προβληματισμός έφερε στην Στουτγάρδη η αλλαγή προπονητή, με τη θέση του Βολφ να παίρνει ο Τούρκους, Κορκούτ, ο οποίος σε όποια ομάδα έχει πάει τα τελευταία χρόνια την έχει καταστρέψει.
imgw

Μεγάλα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Στην έδρα της Μάιντζ παίζει η Μπάγερν, νίκη-ανάσα ψάχνει η Βόλκφσμπουργκ, ματσάρα με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Λειψία.

Ανάλυση

Σάλκε – Βέρντερ

Έχει τον τρόπο της Σάλκε φέτος. Χωρίς να παίζει φοβερή μπάλα παραμένεις την πρώτη τριάδα και βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη με 2-0 επί της Στουτγάρδης. Δεν ήταν πολύ καλύτερη. Είχε την ουσία. Πάτησε στο καλό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε. Πέντε goal/goal στα έξι τελευταία. Με 3-4-3 απόψε και τους Χαρίτ, Πιάτσα και Μπούργκσταλερ στην επίθεση. Η Βέρντερ τα βάζει με την τύχη της και τη διαιτησία. Απίστευτα πράγματα έγιναν για να κολλήσει στο 0-0 με τη Χέρτα. Είχε κλασικές ευκαιρίες, ακυρωθέν γκολ που μετρούσε, δύο δοκάρια και τελικά τζίφος. Πάντως οι εμφανίσεις της κινούνται σε υψηλά επίπεδα και δεν θα πέσει αμαχητί απόψε. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε από τη Σάλκε εντός με 2-1, αλλά συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να ανεβάζει ρυθμούς μετά τη χειμερινή διακοπή. Σοβαρή η απουσία του Μπαργκφρέντε στο κέντρο. Δεν αλλάζει το 4-3-3 με Ράσικα, Γκόντορφ και Κρούζε να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Οι τιμές του άσου αδικούν την προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν.

Οριακά ματς στην 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Βόλφσμπουργκ – Στουτγάρδη

Η Βόλφσμπουργκ πήρε τεράστιο διπλό στο Αννόβερο με 1-0. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ξεφεύγει από την ουρά. Δεν της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Ετοιμάζει την αντεπίθεσή της. Εννιά σερί εντός έδρας νίκες κόντρα στην Στουτγάρδη. Οι τρεις πιο πρόσφατες ακριβώς με 3-1. Λείπουν Ουντουοκάι και Μπαζικόφσκι. Με 4-2-3-1 και τον Οριγκί αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Η Στουτγάρδη σέρνεται το τελευταίο διάστημα. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε με 2-0 απολύθηκε ο Βολφ, που οι παίκτες τον ήθελαν και το χειρότερο είναι πως τη θέση του πήρε ο Κορκούτ, που τα τελευταία χρόνια δεν έχει να επιδείξει καμια καλή στιγμή στην προπονητική του καριέρα. Μάλιστα οι οπαδοί του συλλόγου αντέδρασαν. Βαρύ το κλίμα. Έξι ήττες στα επτά τελευταία. Τραγική εκτός έδρας επίδοση με 9 ήττες και 1 ισοπαλίες στις δέκα φετινές εξόδους. Τα πάντα συνηγορούν στον άσο, τον οποίο περίμενα στα όρια του 2.00 και με εξέπληξε ευχάριστε το ότι κινείται σε ψηλότερα επίπεδα. Για μένα είναι το bet της αγωνιστικής.

Μάιντζ – Μπάγερν

Η Μάιντζ ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από τη Λεβερκούζεν φέρνοντας under μετά από τρία σερί over 3,5. Το ματς είχε πολλές φάσεις και θα μπορούσε να σκοράρει και η ίδια. Παραμένει μπλεγμένη στην ουρά. Πέντε νίκες έχει στη φετινή σεζόν, όλες εντός έδρας. Δεν αλλάζει το 3-5-2 με Μούτο και Κουασόν στην επίθεση. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε εύκολα με 4-0 από την Μπάγερν. Η ομάδα του Μονάχου κερδίζει από συνήθεια πλέον. Άνετο 5-2 επί της Χοφενχάιμ. Στα τρία τελευταία έχει πετύχει 12 γκολ. Όλα εμφάνισαν over 3,5. Περίπατος η κατάκτηση του τίτλου. Βρίσκεται 16 βαθμούς μπροστά. Ουσιαστικά προετοιμάζεται για την επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέντε σερί διπλά στην έδρα της Μάιντζ με τέρματα 13-2. Λείπουν Νόιερ, Τιάγκο και Βιδάλ. Με 4-1-4-1 και τον Βάγκνερ στην κορυφή. Οι Ρόμπεν και Ριμπερί θα είναι στα δύο άκρα. Σε κάθε ματς γίνεται ένα μικρό ροτέισον. Με το μαχαίρι στα δόντια σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι η Μάιντζ. Το κίνητρο είναι στην πλευράς της. Βέβαια από την Μπάγερν χάνει από τα αποδυτήρια συνήθως. Θα ρισκάρω με τον άσο στο χάντικαπ του +2 καινθ8α κάνω τον… σταυρό μου.

Χέρτα – Χοφενχάιμ

Προσεκτική για ακόμα ένα ματς η Χέρτα και άκρως τυχερή. Απέδρασε με το 0-0 από την Βρέμη. Πραγματική απόδραση, αφού η αντίπαλός της είχε την καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων. Δεν παίζει μπάλα. Ποντάρει αποκλειστικά στην έδρα. Πάντως έχει μόνο μία ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων της. Λείπουν Ντούντα και ο κίπερ Γιάρσταϊν. Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί έχοντας τον Ζέλκε στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω τους Λαζάρο, Καλού και Νταρίντα. Η Χοφενχάιμ ηττήθηκε με 5-2 από την Μπάγερν, σε ένα ματς που εφόσον προτίμησε να το οδηγήσει στην επίθεση δεν θα μπορούσε να έχει τύχη. Το χειρότερο είναι ότι κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 και τελικά έφτασε να ταπεινωθεί. Τέσσερα σερί goal/goal. Τα τρία συνδυάστηκαν με over. Εκτός έδρας παίζει πολύ ελεύθερα μετρώντας επτά over στα δέκα αγών ες. Πέρσι επικράτησε στο Βερολίνο με 3-1. Δεν αλλάζει το 3-5-2 με Γκνράμπρι και Κράβαριτς στην επίθεση. Δεν θα έπρεπε να δίνεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ η φιλοξενούμενοι, αφού αν μη τι άλλο προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Η Χέρτα δεν ικανοποιεί, αλλά ποντάρει στην έδρα. Μακριά κι αγαπημένοι…

Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν

Η Φράιμπουργκ έφτασε πολύ κοντά στο διπλό επί της Ντόρτμουντ, αλλά έμεινε με την όρεξη. Το τελικό 2-2 άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Τέσσερα κολλητά goal/goal. Το έχει γυρίσει στην επίθεση. Κρατιέται σε αρκετά ικανοποιητική απόσταση από την τελευταία τριάδα. Μόλις μία ήττα στα δέκα φετινά εντός έδρας ματς,. Έχει επιστροφές βασικών εργαλείων σήμερα. Θα παίξει με 3-4-3 και τους Χάμπερερ, Πέτερσεν και Χέλερ να αποτελούν την βασική τριπλέτα. Η Λεβερκούζεν διανύει περίοδο εξαιρετική φόρμας κερδίζοντας εύκολα Χοφενχάιμ και Μάιντζ σκοράροντας έξι γκολ. Μία ήττα στα οχτώ τελευταία. Μάχεται για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 20 αγωνιστικές έχει 13 over. Ακολουθεί ματς Κυπέλλου με τη Βέρντερ, θεσμός που την καίει αφού προσπαθεί να κατακτήσει απεγνωσμένα έναν εγχώριο τίτλο. Με 4-2-3-1 απόψε και τους Φόλαντ, Μπέιλι, Μπραντ πίσω από τον Αλάριο. Στον πρώτο γύρο κέρδισε την Φράιμπουργκ στο ρελαντί με 4-0, αλλά στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει δύο ήττες με 2-1, 3-1 και μία ισοπαλία χωρίς τέρματα την τελευταία τριετία. Περιμένω ροντέο και πολύ πιθανό goal/goal. Βέβαια, κινείται σε χαμηλά επίπεδα και με αναγκάζει να κολλήσω από δίπλα και το over.

Γκλάντμπαχ – Λειψία

Η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε από την Φρανκφούρτη με 2-0 αν και στο χορτάρι ήταν καλύτερη στα σημεία. Η αντίπαλός της ήταν τυχερή και αυτό όπως αποδείχτηκε ήταν αρκετό. Κρυφό όνειρο η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιβάλλεται για να συνεχίσει να ελπίζει να κερδίσει απόψε τη Λειψία. Με ρεκόρ 6-2-2 εντός έδρας μπορεί να ελπίζει. Λείπουν ο κίπερ Σόμερ και οι Ράφαελ, Βεντ. Κλασικό 4-4-2 με Αζάρ και Στιντλ να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο. Η Λειψία όπου πάει μετατρέπει τα ματς σε ροντέο. Επτά σερί goal/goal. Τα πέντε με over και τα τέσσερα με over 3,5. Πιο πρόσφατο το 1-1 με το Αμβούργο. Δεν ικανοποίησε παρότι προηγήθηκε. Έχει κοινό στόχο με την Γκλάντμπαχ, την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο γύρο επικράτησε με 3-2. Πέρσι έφυγε με το διπλό από το συγκεκριμένο γήπεδο με 2-1. Λείπουν Χάλστενμπεργκ και Φόρσμπεργκ σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με τους Βέρνερ και Πόουλσεν στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκάθαρη αναμέτρηση που ξεκινάει από 1-1. Ομάδες με επιθετικές αρετές και μετριότατες άμυνες. Πάμε combo goal/goal και over διεκδικώντας μια καλύτερη απόδοση.

Σε ενδιαφέρει