Σούπερ Λίγκα: Επιστρέφει στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Μπορεί να έπεσε από την πρώτη θέση μετά την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία σήμερα επικρατώντας της Λαμίας να… επιστρέψει.
Σούπερ Λίγκα: Επιστρέφει στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Με την άνιση μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα προγνωστικά μου

Ολυμπιακός – Λαμία: 1 & UNDER 3,5 (1.90)

Ανάλυση

Άνετο 2-0 επί του Πλατανιά για το Κύπελλο στο ντεμπούτο του Γκαρθία. Σημαντικό το ότι επέστρεψε στα γκολ ο Τζούρτζεβιτς πετυχαίνοντας και τα δύο. Ο Ολυμπιακός κράτησε για τέταρτο σερί ματς απαραβίαστη την εστία του και δείχνει πως δουλεύει πολύ πάνω στις αδυναμίες του. Συμπλήρωσε έξι over στα επτά τελευταία παιχνίδια του. Σήμερα δεν θα έχει Οφόε, Ταχτσίδη, Σισέ και Ομάρ. Με νίκη επιστρέφει εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον πρώτο γύρο κέρδισε τη Λαμία με 1-0. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 έχοντας αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Ανσαριφάρντ και από πίσω θα κινούνται οι Μιραλάς, Φορτούνης και Μάριν.

Η Λαμία ξέρει πολύ καλά πως πάει στο Γ. Καραϊσκάκης περισσότερο για την εμπειρία και για να παλέψει όσο μπορεί κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Μπορεί να είναι μαχητική ομάδα, αλλά κόντρα στους μεγάλους εκτός έδρας έχει σοβαρό θέμα. Μεσοβδόμαδα υπερασπίστηκε το υπέρ της 4-1 του πρώτου αγώνα και χάνοντας μόνο 1-0 από τον Παναθηναϊκό πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σημαντική στιγμή στην ιστορία της. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει μόνο μία νίκη. Τεράστια απώλεια σήμερα αυτή του ηγετικού μέσου Ομο. Δεδομένο το 4-2-3-1 με Ακόστα, Πίτι και Βασιλαντωνόπουλο πίσω από τον φουνταριστό Βουό.

Πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (4-2-3-1)

Προτό

Κούτρης

Μποτία

Βούκοβιτς

Φιγκέιρας

Ζιλέ

Ρομάο

Μιραλάς

Φορτούνης

Μάριν

Ανσαριφάρντ

Λαμία   (4-2-3-1)

Παπαδόπουλος

Ασίγκμπα

Αναστασιάδης

Κουκόλης

Παντελιάδης

Αναστασόπ/λος

Μπλάζιτς

Άκόστα

Πίτι

Βασιλαντω/λος

Βουό

Εκτίμηση

Ξεκάθαρη η ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε όλους τους τομείς. Η Λαμία θα προσεγγίσει το ματς ακριβλως όπως αυτό μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ταμπούρι κι όσο αντέξει. Λογικά κάποια στιγμή θα δεχτεί το πρώτο τέρμα και θα τελειώσει το παραμύθι. Περιμένω μια νίκη του Ολυμπιακού κάπου στο 2-0 με 3-0. Ως εκ τούτου θα επιλέξω τον combo άσου και under 3,5 προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Σε ενδιαφέρει