Φούτμπολ Λιγκ: Μάχη… προβλημάτων στο Αίγιο

Εν μέσω διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων Παναιγιάλειος και ΟΦΗ λύνουν απόψε τις διαφορές τους. Στο άλλο ματς της ημέρας ο Απόλλωνας Πόντου υποδέχεται τη Δόξα Δράμας.
Φούτμπολ Λιγκ: Μάχη… προβλημάτων στο Αίγιο

Ανοίγει η 11η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ με δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Καλαμαριά και Αίγιο.

Ανάλυση

Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας

Πάλεψε κόντρα στον Άρη ο Απόλλωνας, αλλά υπέκυψε με 2-0. Έχει παράπονα από τη διαιτησία. Τον άφησε με δέκα παίκτες νωρίς και υπέκυψε. Μετράει πέντε under στα επτά τελευταία ματς. Σήμερα θα παραταχθεί χωρίς Γεωργιάδη, Βεργώνη και Καλαϊτζίδη σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Η Δόξα Δράμας κόλλησε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο συμπληρώνοντας τέσσερα ματς δίχως νίκη με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Μεγάλο όπλο η άμυνα. Μετράει επτά under στα εννιά φετινά ματς. Ο Διγκόζης ζήτησε μια νέα αρχή από τους παίκτες του και γι’ αυτό άφησε εκτός 3-4 παίκτες. Οι δύο ομάδες ποντάρουν ως τώρα στην αμυντική τους λειτουργία. Επτά under σε εννιά αγώνες οι γηπεδούχοι, οχτώ under σε δέκα αγώνες οι φιλοξενούμενοι. Πάμε φουλ για ακόμα ένα.

Παναιγιάλειος – ΟΦΗ

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναιγιάλειος και την εσωστρέφεια κατάφερε να φύγει με το 0-0 από την Δράμα κόντρα στη Δόξα. Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι, η διοίκηση συνεχίζει να δίνει υποσχέσεις και το ματς με τον ΟΦΗ έρχεται σε άσχημη στιγμή. Συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά under. Στα τρία πιο πρόσφατα δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Δεν συμπληρώνει καν αποστολή, αφού έχουν απομείνει 17 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή την ιστορίας του. Καμία διοίκηση, παίκτες απλήρωτη, η μία προσφυγή πίσω από την άλλη, αλλά τουλάχιστον όσοι έχουν απομείνει ματώνουν για τη φανέλα. Μεγάλη νίκη με 3-0 κόντρα στον Κισσαμικό, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Πάντως στάθηκε και πάλι άκρως ανταγωνιστικός. Στις πέντε φετινές του εξόδους στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητος. Πολλές οι αποχωρήσεις. Οριακά κατάφερε να συμπληρώσει αποστολή. Όσοι έχουν απομείνει στις δύο ομάδες ματώνουν για να τις οδηγήσουν στην επιτυχία, τουλάχιστον αγωνιστικά. Πάντως, πρώτο μέλημα αμφοτέρων είναι το μηδέν στα μετόπισθεν. Αυτός είναι και ο λόγος που θα επιλέξω το under σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Σε ενδιαφέρει