Ατρόμητος – Αστ. Τρίπολης: Συμπληρώνεται η οχτάδα

Ένα εισιτήριο απομένει για να ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και αυτό θα βγει απόψε στο Περιστέρι από τη μάχη του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης.
astatro

Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης του Αστέρα με 1-0 οι ομάδες οδηγούνται στην παράταση.

Τα προγνωστικά μου

Ατρόμητος – Αστ.Τρίπολης: Under 1,5 (2.50)

Ανάλυση

Ένα γκολ του Βασιλακάκη στο 9’ ήταν αρκετό για να χαρίσει το μεγάλο διπλό στον Ατρόμητο επί του Αστέρα στην Τρίπολη. Έτσι η ομάδα του Περιστερίου έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Μετά την τριάρα στη Λαμία ο Σπανός έκανε λόγω για πρωτάθλημα και πάλι φουσκώνοντας τα μυαλά των παικτών του. Η αλήθεια είναι πως αξίζουν να ονειρεύονται, αλλά παράλληλα ελλοχεύει και ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστούν ενόψει του σημερινού αγώνα. Εντός έδρας ο Ατρόμητος παραμένει αήττητο στη φετινή σεζόν μετρώντας 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Μανούσος και Κυβρακίδης δεν υπολογίζονται απόψε.

Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει τελευταία να έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς να σκοράρει, αλλά παράλληλα έχει συμμαζευτεί αμυντικά. Έφυγε από τα Γιάννενα με το 0-0 στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Θα παλέψει για την υπέρβαση. Την ψάχνει παραδοσιακά στο Κύπελλο. Στα 9 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ηττήθηκαν μόνο στον πρώτο αγώνα από τον Ατρόμητο. Εντυπωσιακό το ότι στα επτά τελευταία παιχνίδια του για το πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ. Λείπουν απόψε Καλτσάς και Δουβίκας. Έφυγε ο Ιγκορ. Χρειάζεται επιθετικό.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατρόμητος (4-2-3-1)

Μίρκοβιτς

Γιαννούλης

Χατζηισαϊας

Ρισβάνης

Σάκιτς

Μπουσούλαζιτς

Μάντσον

Ουάρντα

Ούμπιδες

Βασιλακάκης

Ντάουντα

Αστ.Τρίπολης  (4-2-3-1)

Αθανασιάδης

Κότσιρας

Τριανταφυλ/ος

Πασαλίδης

Γιαννούλης

Ιγκλέσιας

Μουνάφο

Ινσάλντο

Τόνσο

Τσιλιανίδης

Μανιάς

Εκτίμηση

Ματς που αναμένεται να κριθεί στο όριο. Ο Ατρόμητος προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία, άρα δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί. Ο Αστέρας έχει επιθετικό πρόβλημα και ξέρει πως αν δεχτεί πρώτος γκολ τελείωσαν όλα. Θα είναι προσεκτικός. Η μεταξύ τους παράδοση λέει οχτώ no goal και σύνολα τερμάτων «0-1» στα έντεκα πιο πρόσφατα και στις δύο έδρες. Θα ρισκάρω με ακόμα ένα ποντάροντας στο καλοπληρωμένο under 1,5.

Σε ενδιαφέρει