Μάλαγα – Εσπανιόλ: Κατήφεια στην Ανδαλουσία

Στον πάτο της βαθμολογίας η Μάλαγα, με τον Μίτσελ να παίζει το κεφάλι του απόψε κόντρα στην Εσπανιόλ.
Patrick Mtiliga Espanyol v Malaga La Liga ERGiZxERb el

Ολοκληρώνεται απόψε η 18η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη μάχη της Μάλαγα με την Εσπανιόλ στο Λα Ροσαλέδα.

Τα προγνωστικά μου

Μάλαγα – Εσπανιόλ: Under (1.60)

Ανάλυση

Κάκιστο φίνις στο 2017 για τη Μάλαγα χάνοντας από Μπέτις και Αλαβές χωρίς καν να σκοράρει. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Μίτσελ, που υποστήριξε πως η ομάδα χρειάζεται προσθήκες, αλλά η διοίκηση δεν κάνει τίποτα. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας τη χειρότερη επίθεση. Έφτασε τα 11 under σε 17 αγώνες. Λείπουν Ρολάς, Αντριάν και Κάρλος. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με τους Μενιαράντα και Μπαστόν να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο.

Η Εσπανιόλ δεν τα πηγαίνει καλά σε γενικές γραμμές, πλην κάποιων θετικών ξεσπασμάτων όπως το νικηφόρο 1-0 επί της Ατλέτικο προσφάτως. Στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τη Λεβάντε με 2-1. Δεν έχει νίκη εκτός έδρας στη φετινή σεζόν. Αποχώρησαν 2-3 παίκτες. Λείπουν απόψε οι Ντουάρτε και Χουράδο. Εξαιρετική παράδοση στη Μάλαγα με 4 νίκες και 1 ισοπαλίες στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί. Θα παίξει με 4-1-4-1 έχοντας αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Μορένο.

Πιθανές ενδεκάδες

Μάλαγα (4-4-2)

Ρομπέρτο

Ροσάλες

Ερνάντες

Μπέις

Γκονζάλεθ

Κέκο

Ιτούρα

Ρέθιο

Κάστρο

Πενιαράντα

Μπαστόν

Εσπανιόλ   (4-1-4-1)

Π.Λόπεθ

Χ.Λόπεθ

Ερμόσο

Ντ. Λόπεθ

Μαρτίν

Φουέγο

Μπαπτιστάο

Σάντσες

Νταρντέρ

Γκαρσία

Μορένο

Εκτίμηση

Τεράστια η πίεση στη Μάλαγα και ο Μίτσελ δείχνει να χάνει το… παιχνίδι. Εξαιρετική παράδοση για την Εσπανιόλ στο συγκεκριμένο γήπεδο. Έχω την αίσθηση πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα, αλλά προσωπικά θα προτιμήσω την ασφάλεια του under.

Σε ενδιαφέρει