Κιτρινόμαυρη “μάχη”, χωρίς άγχος

Χωρίς άγχος κοντράρονται απόψε οι δύο ομάδες, με τον Άρη όμως να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά την είσοδό του στα playoffs.
aris aek

Δεν τα κατάφερε την περασμένη αγωνιστική ο Άρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Ήταν καλός στην αρχή ο Άρης, όμως στη συνέχεια έπεσε αγωνιστικά και ουσιαστικά δεν απείλησε ιδιαίτερα. Ακόμα μία άκαρπη έξοδος για τους Θεσσαλονικείς με τον Ένινγκ στο τιμόνι της ομάδας. Μεσοβδόμαδα ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι πήραν σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και παράλληλα την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Εντός στόχων παραμένει η ομάδα, η οποία στο Βικελίδης παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή και ανταγωνιστική, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Μοναδικός απών απόψε ο Μπα, που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Χρησιμοποιήθηκε στο κύπελλο ο Ιντέγε, όμως δύσκολο να παίξει δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο μέσα σε λίγα 24ωρα.

Νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ με σκορ 1-0 και δράστη τον Αραούχο στο 8ο λεπτό. Από εκεί και πέρα η Ένωση αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, έδωσε χώρο στο Τριφύλλι και απλά υπερασπίστηκε το προβάδισμά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι παίκτες του Δώνη δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά κι έτσι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος. Η Ένωση έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την είσοδό της στα playoffs, αφού η διαφορά που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες δεν καλύπτεται στις τελευταίες αγωνιστικές. Ανεβασμένη η Ένωση υπό τις οδηγίες του Καρέρα, έρχεται απόψε για να σπάσει την αρνητική παράδοση και να πάρει κάτι θετικό από το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη. Στα αγωνιστικά, εκτός ξανά ο Τσιγκρίνσκι, με τους Σιμόες και Λόπες να είναι τιμωρημένοι.

Σε ενδιαφέρει