Ατρόμητος – Βόλος

Επιστροφή στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο που θέλει να πιστοποιήσει την ανοδική πορεία που δείχνει μέσα στο 2020, με μια νίκη κόντρα στον Βόλο.
atromito volos

Δεν βγάζει μάτια αγωνιστικά, ούτε είναι εύκολο για κάποιον ουδέτερο να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις του, ωστόσο όλες καταλήγουν να έχουν σασπένς και να αποδεικνύονται θρίλερ. Αυτό συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Έχασε τέσσερις σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ γλίτωσε και μία φορά. Στο δεύτερο μέρος περιορίστηκε απλά στο να μην κινδυνεύσει. Ο στόχος επετεύχθη κι όχι μόνο αυτό, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα, από ένα κόρνερ του Γκάλο, ο Γιακουμάκης με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο 2020 στο πρωτάθλημα και μπόρεσε να μπει γερά στην εξάδα, σε σημείο μάλιστα που δεν είναι απίθανο να βρεθεί μέχρι και τέταρτος αν κερδίσει τον Βόλο. Μεσοβδόμαδα ακολούθησε ματς Κυπέλλου με τον Βόλο, επαναληπτικός της νίκης του με 3-0 και λίγο έλειψε να τα κάνει μαντάρα, αλλά παρά την ήττα του με 2-0,κράτησε την πρόκριση.

Δεν είναι καλά, αφού φαίνεται ότι η αλλαγή προπονητή, την έχει επηρεάσει αρνητικά, προφανώς γιατί υπάρχει μία περίοδος προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε στο γήπεδό της την Ξάνθη κι εγκλωβίστηκε στο αργό τέμπο των φιλοξενούμενων και το πλήρωσε στο 41’, όταν έμεινε πίσω στο σκορ και σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις έχασε και πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο μέρος μπόρεσε τελικά να κάνει το 1-1, ωστόσο στο 67’ έμεινε με 10 παίκτες και μέχρι το τέλος του ματς δέχθηκε δύο γκολ για την ήττα του με 3-1. Στη συνέχεια για το Κύπελλο λίγο έλειψε οι παίκτες του Γκαγέγο να φέρουν τα πάνω-κάτω κόντρα στον Ατρόμητο, αφού μέχρι το 20’ είχαν προλάβει να βάλουν δύο γκολ και να αφήσουν τους Περιστεριώτες με 10 παίκτες. Τελικά, το ματς έληξε με 2-0 και με τους ίδιους να μένουν με 9 παίκτες. Εκτός οι Μουνίθ, Μπαλογιάννης, Γκουαροτσένα, Τσίκα.

Σε ενδιαφέρει