Σαμπντόρια – Ρόμα

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο Κλαούντιο Ρανιέρι που κάνει ντεμπούτο στους γηπεδούχους, κόντρα στην πρώην του ομάδα.
Σαμπντόρια – Ρόμα

Όταν το καλοκαίρι συμφωνούσε με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, κανείς δεν περίμενε στη Σαμπντόρια αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων, αφού έπειτα από επτά αγωνιστικές υπέστη έξι ήττες. Φυσικό επόμενο να τερματιστεί η συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό και η διοίκηση πήγε σε μία επιλογή που χαρακτηρίζεται από εμπειρία λόγω της δυσμενούς κατάστασης. Ο λόγος για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, που σήμερα κάνει ντεμπούτο. Το ματς που στοίχισε τη θέση του Ντι Φραντσέσκο ήταν αυτό εκτός έδρας κόντρα στη Βερόνα, που ηττήθηκε 2-0, δεχόμενη ένα γκολ στην αρχή και ένα στο τέλος του αγώνα. Εν τω μεταξύ υπάρχει αναταραχή εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς «χάλασε» η μεταβίβαση των μετοχών σε Αμερικανούς, με τον κόσμο να είναι πυρ και μανία με τον νυν ιδιοκτήτη.

Έψαξε δικαιολογίες στη διαιτησία η Ρόμα, αλλά το θέμα είναι ότι πραγματοποίησε ακόμα μία αρνητική εμφάνιση και τελικά έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Κάλιαρι. Πίσω στο σκορ στο 26’ και ισοφάρισε άμεσα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις δεν της μέτρησε γκολ με το οποίο θα έπαιρνε τη νίκη, σε μία πραγματικά αυστηρή απόφαση. Όσο κι αν φωνάζει ο προπονητής, Φονσέκα, υπάρχει πραγματικό θέμα στη Ρόμα, αφού είναι πολύ ασταθής και έχει πετάξει βαθμούς. Την Πέμπτη έχει εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας. Εκτός ο Μικιταριάν και ο Ουντέρ. Επιστρέφει ο Περότι και ο Τζέκο.

Σε ενδιαφέρει