Άρης – Ολυμπιακός

Με σύμμαχο την παράδοση ο Ολυμπιακός απόψε έρχεται ξεκούραστος για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
aris olympiakos

Προηγήθηκε νωρίς ο Άρης με δύο γκολ στο 10’ και το 12’, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα του από την ΑΕΛ με 2-3. Ήρθε και πάλι στην επιφάνεια το θέμα του προπονητή, μιας και οι κιτρινόμαυροι έχουν στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό Τερζή και δείχνουν να ψάχνονται για κάποια πιο μόνιμη λύση. Τώρα με την διακοπή θα έχουν περισσότερο χρόνο να ψαχτούν. Ο Άρης πάντως παίζει ωραίο ποδόσφαιρο κι έχει κάποια εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στο Κλεάνθης Βικελίδης παρουσιάζεται πολύ δυνατός και πρέπει να ματώσεις για να τον κερδίσεις. Στα αγωνιστικά, το πιο σημαντικό νέο είναι η επιστροφή του μέσου Σάσα, που αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο αρχικό σχήμα.

Την πρώτη ήττα της σεζόν γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει νωρίτερα με 2-0 της Λαμίας κι έδειχναν ετοιμοπόλεμοι για την ευρωπαϊκή τους μάχη κόντρα στον Αστέρα. Προηγήθηκαν οι Πειραιώτες, έμειναν με παίκτη λιγότερο, όμως από το 62’ και μετά δέχτηκαν 3 γκολ. Το πιο περίεργο σε αυτό το παιχνίδι, ήταν η απόφαση του Μαρτίνς να προχωρήσει σε ροτέισον και να παρατάξει αρκετές αλλαγές για να έχει ξεκούραστους παίκτες στην αποψινή αναμέτρηση. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, πλέον ο Ολυμπιακός θέτει το πρωτάθλημα ως πρώτη προτεραιότητα και όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Απόψε οι ερυθρόλευκοι θεωρούνται το φαβορί για την αναμέτρηση αν και ο Άρης δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια, όμως ακούγονται πάρα πολλά λόγω της καλής σχέσης των προέδρων Καρυπίδη και Μαρινάκη.

Σε ενδιαφέρει