Σίλκεμποργκ – Οντένσε

Ευκαιρία για τη Σίλκεμποργκ να μπει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αφού η Σίλκεμποργκ αποτελεί θεωρητικά έναν βατό αντίπαλο.
silkeborg odense

Η χαρά του Over που είναι συνήθως τα παιχνίδια της Σίλκεμποργκ δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά σε κάθε περίπτωση όχι μόνο παραβιάστηκε εκ νέου η εστία της, αλλά δέχθηκε και δύο γκολ. Δράστης αυτή τη φορά η Ράντερς που επιβλήθηκε στην έδρα της 2-0 και έτσι η Σίλκεμποργκ παραμένει στην τελευταία με τρεις βαθμούς έπειτα από οχτώ αναμετρήσεις, χωρίς μάλιστα να έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη. Έχει δεχθεί 21 γκολ σε μόλις οχτώ αγώνες, οπότε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για το τι μπορεί να φταίει στην κάκιστη πορεία της. Από το ματς πρωταθλήματος (1/9) μεσολάβησε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στη Χέρλεφ, της οποίας επιβλήθηκε 3-1 εκτός έδρας. Πολλές απουσίες και πάλι για την αναμέτρηση.

Μετρημένα τα γκολ που μπαίνουν στα ματς της Οντένσε, όταν αυτά μπαίνουν, ωστόσο το… κακό παράγινε στα τελευταία τρία παιχνίδια. Ήττα εκτός έδρας από τη Νόρτζελαντ με 2-0, ισοπαλία και πάλι εκτός έδρας κόντρα στη Χόμπρο με 0-0, ενώ πριν από τη διακοπή έφερε ακόμα ένα 0-0, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στη Σοντερίσκε. Εύλογο, λοιπόν, ποιο είναι το αγωνιστικό πρόβλημα των σημερινών φιλοξενούμενων, που μετρούν τρία ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ. Αυτό που την κρατάει είναι η άμυνα και ειδικά σε αγώνες εκτός έδρας αυτό μετρά.

Σε ενδιαφέρει