Ιρλανδία – Ελβετία

Η ιδιαίτερη μορφή του 4ου ομίλου αναγκάζει την Ελβετία να δώσει από νωρίς ένα ματς-τελικό κόντρα στην Ιρλανδία που πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία.
ireland switzerland

Πρώτη και αήττητη στον όμιλο η Ιρλανδία, αλλά η εικόνα μπορεί να θεωρηθεί εν πολλοίς και πλασματική. Σε σχέση με Δανία και Ελβετία που είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές της έχει παίξει και τα τέσσερα ματς, εκ των οποίων τα δύο με το Γιβραλτάρ, που ήταν απολύτως αναμενόμενο να τα πάρει. Το πραγματικά πολύ σημαντικό αποτέλεσμα ήταν η εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Δανία με 1-1. Μετρά 9 σερί αναμετρήσεις που έχει φέρει UNDER, απόρροια του ότι δέχεται και σκοράρει δύσκολα γκολ. Την Τρίτη έχει φιλικό με τη Βουλγαρία.

Οι υποχρεώσεις που είχε για το Nations League, πήγαν πίσω τις αναμετρήσεις της Ελβετίας για τα προκριματικά του Euro και έτσι φαίνεται ότι έχει μείνει πίσω, αλλά αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση προέρχεται από μία ισοπαλία σαν ήττα, καθώς υποδέχθηκε τη Δανία και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 3-0 μέχρι το 84’, κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ μέχρι τη λήξη του αγώνα και να μείνει μόλις με τον βαθμό της ισοπαλίας στο 3-3. Εκτός επιλογών ο Σακίρι, που ήθελε να μείνει στη Λίβερπουλ, εκτός και ο Λιχτστάινερ που πλέον είναι από τους γερόλυκους στο ρόστερ.

Σε ενδιαφέρει