Ιορδανία – Γαλλία

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν απόψε οι Γάλλοι, απέναντι στην άπειρη Ιορδανία που έχει ως στόχο να κάνει καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση.
iordania gallia

Πολύ ενθαρρυντική η εικόνα της Ιορδανίας στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου, αναλογιζόμενοι το ρόστερ και την εμπειρία της ομάδας. Οι παίκτες το πάλεψαν μέχρι τέλους και προσπάθησαν για την νίκη κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία, όμως τους έλειπε το καθαρό μυαλό και η εμπειρία στα κρίσιμα παιχνίδια της αναμέτρησης. Σήμερα τα πράγματα με τους Γάλλους είναι πάρα πολύ δύσκολα και ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας είναι να αποφευχθεί ο διασυρμός. Όλη η ομάδα περιμένει τους Ντουβερίογλου και Τάκερ, οι οποίοι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους συμπαίκτες τους αν θέλουν να ελπίζουν σε μία πιο ανταγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Παραλίγο έμφραγμα για τους Γάλλους στο παιχνίδι με τη Γερμανία. Η ομάδα του Κολέ βρέθηκε να προηγείται στο σκορ ακόμα και με 23 πόντους διαφορά, όμως οι Γερμανοί κατάφεραν να περιορίσουν κατά πολύ την διαφορά και λίγο έλειψε να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Ξύπνησαν μνήμες από το 2005 στο στρατόπεδο των Γάλλων, οι οποίοι θα πρέπει να παρουσιάσουν πολύ καλύτερο πρόσωπο σήμερα και να σοβαρευτούν, αφού τα πράγματα στη φάση των “16” θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα. Η ποιοτική διαφορά με την Ιορδανία είναι τεράστια και όλοι σήμερα περιμένουν ένα ξέσπασμα των Γάλλων. Πολύ πιθανό να δούμε παιχνίδι και σκορ σαν το Ιταλία – Φιλιππίνες.

Σε ενδιαφέρει