Σεϊναγιόεν – Ίντερ Τούρκου

Αμφίρροπη αναμέτρηση απόψε στη Veikkausliiga με τις δύο ομάδες να θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
seinagioen inter turku

Αρκετά ασταθής φέτος η Σεϊναγιόεν, παρουσιάζει μία έφεση στις ισοπαλίες, όμως γενικότερα δεν εντυπωσιάζει και δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Χέλσινγκφορς με 1-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό της συνάντησης, με τη Σεϊναγιόεν να διατηρεί παθητική στάση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το πέναλτι που κέρδισαν κι έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ, θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ πιο απειλητική κι αποτελεσματική.

Γκέλαρε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της κι έμεινε στο 1-1 με τη Βάασα η Ίντερ Τούρκου. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι έλεγχαν πλήρως τον ρυθμό, όμως στην τελική προσπάθεια δεν αποδείχτηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και μοιραία έμειναν στο 1-1. Η Ίντερ προηγήθηκε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει κι άλλο το προβάδισμά της. Όπως είναι λοιπόν φυσικό, για ακόμα μία φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε, κι αφού οι γηπεδούχοι δεν καθάρισαν το παιχνίδι, ήρθε η ισοφάριση από τη Βάασα. Η Ίντερ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί απόψε κόντρα στη σφιχτή Σεϊναγιόεν.

Σε ενδιαφέρει