Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Δύο ευκαιρίες έχει ακόμα η Ρεάλ για να φέριε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Μαδρίτη. Με ανεβασμένη ψυχολογία παίζει απόψε η Μπαρτσελόνα
barcelona real madrid

Έδωσε σημάδια ζωής η Μπαρτσελόνα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1. Παρ’ όλα αυτά η νίκη ήταν στο χέρι της Ρεάλ, η οποία είχε την τελευταία επίθεση όμως δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και να κάνει το 3-0, παίρνοντας τον τίτλο. Απόψε η νίκη είναι μονόδρομος για τους μπλαουγκράνα, για να πάει η σειρά στα 5 παιχνίδια και να κριθεί ο τίτλος στην έδρα της Ρεάλ. Η αλήθεια είναι πως μετά το 2-0 η ψυχολογία των παικτών της Μπαρτσελόνα ήταν ιδιαιτέρως πεσμένη αφού έπαιξαν καλά και σίγουρα άξιζαν κάτι καλύτερο σε εκείνο το παιχνίδι. Πλέον μείωσαν το σκορ της σειράς και θέλουν να εκμεταλλευτούν ξανά την έδρα τους για να κάνουν το 2-2.

Ένα σουτ μακριά από το πρωτάθλημα έφτασε την Τετάρτη η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αν και ήταν πίσω στο σκορ με 88-87 είχε την τελευταία επίθεση όμως αστόχησε. Πλέον οι Μαδριλένοι έχουν δύο ακόμα ευκαιρίες για τον τίτλο και απόψε θα τα δώσουν όλα για να μην χρειαστεί να επιστρέψει η σειρά στη Μαδρίτη. Ακόμα και στο παιχνίδι που έχασαν ήταν πάρα πολύ καλοί και έχασαν οριακά. Οι Καμπάτσο και Τόμπκινς ήταν εξαιρετικοί και με 18 πόντους ο καθένας ξεχώρισαν για τη Ρεάλ. Περιμένει περισσότερα από τον Γιουλ ο Λάσο και πιστεύω πως ο Ισπανός απόψε θα κάνει πολύ καλύτερη εμφάνιση για να βοηθήσει την ομάδα του. Βέβαια οι μερένχες θα πρέπει να βελτιωθούν περισσότερο στα ριμπάουντ, όπου η Μπαρτσελόνα τους κέρδισε κατά κράτος στο τρίτο παιχνίδι.

Σε ενδιαφέρει