Παναθηναϊκός – Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει το 1-0 στη σειρά κόντρα στο Περιστέρι και τώρα θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα στο ΟΑΚΑ.
Παναθηναϊκός – Περιστέρι

Μπορεί να υπήρχε δεδομένη έλλειψη ρυθμού στον Παναθηναϊκό, αλλά η δίψα για ένα κανονικό επίσημο ματς έπειτα από περίπου έναν μήνα αγωνιστικής αποχής υπερίσχυσε από οτιδήποτε άλλο. Έτσι, με τρομερή ενέργεια στην άμυνα και στην επίθεση πληγώνοντας το Περιστέρι μέσα στη ρακέτα, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έφτασε εύκολα στη νίκη με 91-68 και έκανε το 1-0 στη σειρά. Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκαν οι Νικ Καλάθης και ΝτεΣόν Τόμας που είχαν από 19 και 21 πόντους αντίστοιχα, ενώ αμφότεροι είχαν triple-double με 11 ασίστ ο ένας και 10 ριμπάουντ ο άλλος. Κάποια στιγμή που το Περιστέρι μείωσε στους 8 πόντους ήταν ο Λοτζέσκι που με συνεχόμενα τρίποντα επανέφερε τη διαφορά σε τιμές κοντά των 20 πόντων. Το αρνητικό της υπόθεσης ήταν ότι ο Λεκαβίτσιους τραυματίστηκε στο πέλμα και για το σημερινό δεν υπολογίζεται.

Προσπάθησε να «χτυπήσει» το παιχνίδι όσο μπορούσε κόντρα στον Παναθηναϊκό το Περιστέρι, αλλά η πραγματικότητα δείχνει ότι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν γινόταν να κάνει κάτι περισσότερο. Τουλάχιστον με αυτό το ρόστερ, γιατί ουσιαστικά πλέον παίζει χωρίς τους Σκούτσι Σμιθ και Φλέμινγκς, που καλύπτουν δύο θέσεις ξένων χωρίς όμως να προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Έτσι, λοιπόν, το Περιστέρι έμεινε μέσα στο ματς χάρη στα ξεσπάσματα του Ζώη Καράμπελα στο πρώτο ημίχρονο και του Μπέντιλ στο δεύτερο, αλλά με το που κατέβασε τη διαφορά από τους 24 στους 8, ο Παναθηναϊκός ξαναπάτησε το γκάζι, τελειώνοντας το παιχνίδι. Χωρίς άγχος πάει στο ΟΑΚΑ, στοχεύοντας σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αφού υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

Σε ενδιαφέρει