Παλμέιρας – Σαν Λορέντζο

Η πρώτη θέση του έκτου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες θα κριθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα.
palmeiras sanlorenzo

Η Παλμέιρας ήταν εξαιρετική στο πρόσφατο παιχνίδι της με την Μελγκάρ, όπου κέρδισε με 4-0 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες. Μέσα στην έδρα της έχει δύο στα δύο, με έξι γκολ υπέρ και κανένα κατά. Σήμερα θέλει τη νίκη, για να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα με 1-0 στην Αργεντινή. Φυσικά, θα τερματίσει πρώτη και με ισοπαλία, αλλά σίγουρα θα παίξει με όλες της τις δυνάμεις, για το τρίποντο.

Στον πάγκο της Παλμέιρας βρίσκεται ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, κάτι που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός σκέφτεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στη βασική του σύνθεση, καθώς ακολουθεί ντέρμπι κορυφής με την Ατλέτικο Μινέιρο για το πρωτάθλημα. Στη Serie A Βραζιλίας έχει ξεκινήσει καλά, με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πρώτα παιχνίδια. Τραυματίες είναι οι Γκουλάρτ και Ουίλιαν, οπότε δεν θα παίξουν σήμερα.

Η Σαν Λορέντζο έχασε από τη Τζούνιορ Μπαρανγκουίγια στο τελευταίο ματς για το Λιμπερταδόρες, δείχνοντας πως χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, όταν παίζει εκτός έδρας. Δεν είναι τυχαίο, πως ούτε στο άλλο παιχνίδι που έχει δώσει μακριά από την έδρα της κέρδισε, μένοντας στο 0-0 με τη Μέλγκαρ. Πάντως, το οτι έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, λέει πολλά για να την αμυντική της συμπεριφορά.

Στο πρωτάθλημα που τέλειωσε πρόσφατα, ήταν τραγική και τερμάτισε στην 23η θέση, μεταξύ 26 ομάδων. Την Κυριακή που μας πέρασε αποκλείστηκε και από το Λιγκ Καπ, φέρνοντας ισοπαλία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς (είχε χάσει στο πρώτο ματς). Επομένως, οι μόνες διοργανώσεις που συμμετέχει πλέον είναι το κύπελλο Αργεντινής και το Λιμπερταδόρες.

Ο τεχνικός της ομάδας, Αλμιρόν, δύσκολα θα συνεχίσει στο σύλλογο, αφού τόσο οι οπαδοί όσο και η διοίκηση της ομάδας, δεν μπορούν να του συγχωρήσουν την κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, έγινε και δημοσκόπηση με πάνω από 25.000 ψήφους και οι οπαδοί ψήφισαν την αποπομπή του Αλμιρόν, κατά 61%. Οι Μπλάντι και Ρεντερία δεν θα παίξουν σήμερα.

Εντυπωσιακό στατιστικό, πως στα τελευταία 21 παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, τα 19 έληξαν με Under 2,5.

Σε ενδιαφέρει