Παρί Σεν Ζερμέν – Νις

Εντός έδρας αναμέτρηση για την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Νις στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλίας.
paris nice

Για ακόμα μία φορά παρουσιάστηκε χαλαρή η Παρί, σαν να κάνει αγώνα επίδειξης και φυσικά το πλήρωσε από μία ομάδα πολύ καλή και δουλεμένη και φυσικά με κίνητρο για να νικήσει τον μεγάλο της αντίπαλο, όπως ήταν η Μονπελιέ. Δεν μπήκε καλά στο ματς, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ νωρίς στο πρώτο. Με τον ίδιο τρόπο ισοφαρίστηκε λίγο αργότερα και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά, αφού πράγματι ξαναμπήκε μπροστά στο σκορ, με τέρμα του Ντι Μαρία, αλλά τα παιδικά λάθη στην άμυνά της και η εξαιρετική Μονπελιέ, έφεραν το σκορ εντελώς τούμπα και διαμορφώθηκε το τελικό 3-2 στα τελευταία λεπτά. Είχε προηγηθεί η απώλεια του Κυπέλλου από τη Ρεν στα πέναλτι (2-2), αν και είχε προηγηθεί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με 2-0. Έτσι, λοιπόν, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια, επίδοση πάρα πολύ κακή, όταν μιλάμε για Παρί και διοργανώσεις εντός Γαλλίας. Για μεγάλες αλλαγές μίλησε ο Τούχελ εν όψει της νέας σεζόν. Τέλος η σεζόν για Τιάγκο Σίλβα, εκτός ο Εμπαπέ, όπως και ο Καβάνι εκτός απροόπτου. Κανονικά μέσα ο Νεϊμάρ.

Ήταν πολύ ενδιαφέρον πείραμα η Νις από την αρχή της χρονιάς, λόγω της παρουσίας του Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο της ομάδας και είναι σίγουρο ότι ο Γάλλος είναι πολύ καλός και εύστροφος προπονητής. Παλεύοντας κόντρα και στη διοίκηση της ίδιας του της ομάδας έχει φέρει τη Νις στην 7η θέση κι αν δεν υπήρχαν τα απρόοπτα με τις κατακτήσεις των Κυπέλλων από Ρεν και Στρασβούργο θα ήταν μέσα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τελευταία της αναμέτρηση κόντρα στην Γκινγκάμπ της οποίας επιβλήθηκε 3-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ατάλ, που από δεξί μπακ, ο Βιεϊρά τον έκανε εξτρέμ και ο τύπος πέτυχε χατ-τρικ. Μόλις στο 9’ άνοιξε η ομάδα της Νίκαιας το σκορ, ενώ τα άλλα δύο γκολ σημειώθηκαν στο 68’ και το 73’. Αποτέλεσε μία εξαιρετική εμφάνιση, από αυτές που θα θέλει να βλέπει συχνότερα τη νέα σεζόν ο Βιεϊρά. Εκτός ο μέσος Σιπριέν και ο επιθετικός, Φαντιγκά.

Σε ενδιαφέρει