Σουόνσι – Ντέρμπι Κάουντι

Κρίσιμη αναμέτρηση στην Ουαλία, με την Ντέρμπι Κάουντι να θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την παρουσία της στα play-offs ανόδου.
swansea derbycounty

Αήττητη για 10ο συνεχόμενο ματς η Σουόνσι, αλλά έτσι όπως πήγε η αναμέτρηση με τη Χαλ, το τελικό 2-2 περισσότερο σαν ήττα υπολογίζεται, παρά ως ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 66’ διαμόρφωσε το υπέρ της 2-0 με ισάριθμα τέρματα του ΜακΜπέρνι, αλλά στο 77’ και το 84’ δέχθηκε τα δύο γκολ για την ισοφάριση, παρουσιάζοντας και πάλι παιδικές αμυντικές ασθένειες. Σε αυτό το θετικό σερί έχει σημειώσει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, με τον Γκρέιαμ Πότερ να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη νέα σεζόν, ενώ όπως ειλικρινά δήλωσε η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη για την 6άδα και έχει απόλυτο δίκιο. Χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο το αποψινό ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι αδιάφορη. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Μούλντερ, ο βασικός μπακ Όλσον και ο ποιοτικός βασικός χαφ, Φερ.

Τα εκτός έδρας παιχνίδια της ποτέ δεν ήταν το… φόρτε της, αλλά έκανε το «διπλό» την κατάλληλη στιγμή! Η Ντέρμπι Κάουντι στο ντέρμπι για την 6η θέση επικράτησε 2-0 της Μπρίστολ Σίτι και οριστικά και αμετάκλητα έφερε την τύχη για την είσοδό της στα play-offs στα δικά της χέρια. Μόλις στο 17’ άνοιξε το σκορ ο Λόρενς, στο 59’ η Μπρίστολ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σεμενιό και τελικά στο 77’ ο Μπογκλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ της νίκης της Ντέρμπι Κάουντι. Τυπικά θέλει 4 βαθμούς για να εξασφαλίσει την 6άδα, αλλά πολύ δύσκολα οι 3 βαθμοί δεν θα της φτάσουν, αφού στον συντελεστή τερμάτων έχει +13, τη στιγμή που η Μίντλεσμπρο έχει και 70 βαθμούς, όσους ακριβώς και η Ντέρμπι, αλλά με αγώνα λιγότερο. Εκτός ο Άσλεϊ Κόουλ και ο χαφ, Μπρίσον.

Σε ενδιαφέρει