Γουλβς – Άρσεναλ

Ματς – τελικός για την Άρσεναλ, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουλβς, στην προσπάθειά της να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 4άδας.
wolves arsenal

Όσο ζει, ελπίζει η Γουλβς για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, αλλά εσχάτως παρουσιάζεται κακή, μάλλον επηρεασμένη από τον τρόπο που αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Έχει 48 βαθμούς τη στιγμή που η 7η Γουότφορντ έχει 50 με παιχνίδι περισσότερο, άρα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το δεδομένο όμως είναι ότι πρέπει να βελτιωθεί. Μετά την ήττα με κακή εμφάνιση από τη Σαουθάμπτον με 3-1, ακολούθησε ισοπαλία σαν ήττα εντός έδρας κόντρα στην Μπράιτον. Σαφώς και ήταν πιο επικίνδυνη, πιο απειλητική και μονοπώλησε στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά δεν είχε την ουσία που ήταν το γκολ. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει αήττητη στα τελευταία 6 εντός έδρας παιχνίδια της. Σε κάθε περίπτωση, η φετινή σεζόν της Γουλβς είναι απόλυτα πετυχημένη, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι ανέβηκε κατηγορία. Πολύ καλό νέο ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Παραμένει φυσικά ο σχηματισμός με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Όχι απλά δεν νίκησε την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας, αλλά η Άρσεναλ ηττήθηκε σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να της κοστίσει την 4άδα. Αν έπαιρνε αυτό το ματς, τότε θα ήταν 4η πάνω από την Τσέλσι και με παιχνίδι λιγότερο, με το οποίο θα μπορούσε να προσπεράσει και την Τότεναμ και να βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ήττα με 3-2, σε ένα ματς που άρχισε πολύ άσχημα, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς. Ισοφάρισε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά η Πάλας απάντησε με δύο γκολ. Το μόνο που κατάφερε η Άρσεναλ ήταν να μειώσει, χωρίς να μπορέσει να ισοφαρίσει. Υπάρχει ελαφρυντικό το γεγονός ότι την Πέμπτη έπαιζε ματς Europa League στην έδρα της Νάπολι, την οποία προσπέρασε εύκολα, οπότε υπάρχει ακόμα μία διέξοδος για το Champions League της νέας σεζόν. Η Άρσεναλ έχει μόνο 2 νίκες στα τελευταία 10 εκτός έδρας ματς, γεγονός που αποτελεί και μεγάλη της πληγή στην έως τώρα πορεία της. Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, επιστρέφει ο Παπασταθόπουλος παίρνοντας πιθανότατα τη θέση του Μουστάφι που ήταν κακός, αμφίβολος παραμένει ο Τσακα.

Σε ενδιαφέρει